ZeList la zi

O săptămână normală. Cu ceva suişuri, cu coborâşuri inexplicabile, … ca la ZeList!
Blogurile mele – Turdeanu’, Ulise, Amintiri, Zamphotograph – urcă câte un pic, mai puţin On Line care pică, tot un pic, şi De Turda, care pică zdravăn. De ce? Am avut postări, comentarii, vizite, … Probabil, în compensare, va săltă next week. Dar, rămân toate în „opt mii„, adică în primele 1/8 din blogurile luate în considerare. Coeficientul se iţeşte un pic peste patru mii, la 4.031.
Şi celelalte bloguri din ogradă dansează, la fel. Mediu şi Filumenista saltă din greu. Chiar şi Florina saltă. Doar APIS pică, inexplicabil de mult.
C’est la vie!

lista-zamfir-170112

Alţii o duc, tot aşa, mai bine ori mai rău. Umbrela verde s-a cocoţat pe 1, iar, Vis şi realitate (simpaticacarmen, pentru că i-am cerut, repetat, să nu mai stâlcească denumirile blogurilor, a reacţionat ca o puştoaică îmbufnată sau ca groparu de pe 5: a scos blogurile respective din blogroll! să-i fie de bine!) pe 4. Costin a ajuns, şi el, pe 14. Letsdoit e pe 22, Ivan – cel care a produs un scandal monstru! ca şi cum aş face eu un scandal monstru dacă cineva ar scrie despre … bărboşi! – e pe 53, Deceblog pe 74, Grapefruits pe 85 şi huiduucigaşu pe 86, iar, Ţara lui Andrei e pe 97. Ca să trecem în revistă doar amicii din prima sută. Pe 101 e Iliescu. El nu a ucis pe nimeni. Doar speranţele unei generaţii.

Bonus:

Programul_@Prima casa

Lasă un comentariu