Cine’s

Blogul Ulise al II-lea – blog canin este sub acoperirea menţiunii

Copyright (C) Zamfir POP, 2009

cu toate consecinţele ce decurg din prevederile legii copyright-ului.

Din dorinţa de a nu induce în eroare publicul şi de identificare personală a autorului în mediul online, designul frontispiciului (header) nu poate fi reprodus pe un alt blog.

Textele şi ideile de pe acest blog aparţin titularului şi pot fi reproduse, integral sau parţial, numai cu menţionarea sursei (nume blog + link).

Sursele informaţiilor şi fotografiilor vor fi întotdeauna menţionate, fie în cadrul postului, fie la finalul acestuia. Fără aceste menţiuni, se consideră ca aparţinând titularului blogului.

De regulă, postările din categoria „d’ale internetului” sunt preluate de pe internet, fără posibilitatea stabilirii unui autor. Titularul nu se consideră autor al acestor materiale, care îi aparţin numai ca formă de prezentare.

10 gânduri despre „Cine’s

 1. Buna Zamfir! Ma numesc Cristian si as dori sa dicutam despre dreptul autoritatilor de a ne legitima. Am investit mult timp in acest subiect si am ajuns la concluzii de neimaginat. Adevarul este foarte simplu. Noi ca fiinte umane, creatii dumnezeiesti, NU SUNTEM PERSOANE, nici INDIVIZI, ci Constiita, Viata, Iubire.

  Majoritatea legilor(care nu sunt legi; LEGE sunt: ‘Cele 10 porunci; si toate cele date noua, de Mantuitorul Iisus Hristos), facute de om, se refera la PERSOANA. Dictionarul legislativ, defineste
  PERSOANA: tip, (peior.) creatură, specimen,
  PERSOANA JURIDICA = întreprindere, instituție etc. căreia legea îi acordă drepturi și datorii, fiind recunoscută ca subiect de drept;om PRIVIT(atentie, este PRIVIT) ca subiect cu drepturi și obligații

  Persoană juridică (sau morală) = ORGANIZATIE( a se citi Corp-oratie=firma) care, având o alcătuire de sine stătătoare și un patrimoniu propriu în vederea îndeplinirii unui anume scop admis de lege, este SUBIECT cu drepturi și cu obligații, DEOSEBIT de persoanele fizice care intră în componența ei;(a persoanei juridice,)

  ORIGINEA CUV. ESTE LATINA, INSEAMNA MASCA:
  Termenul de persoană vine din latinescul persona, care ar deriva din grecescul prosopon care a însemnat, pe rând, în teatrul grec din Antichitate,MASCA ACTORULUI, rolul acestuia, actorul însuși, pentru ca, ieșind din incinta teatrului, să se generalizeze asupra omului.

  OMUL CA SI CREATIE A LUI DUMNEZEU, ARE IMUNITATE JURIDICA. ASTA ESTE ADEVARUL GOL-GOLUT!

  Iar daca va intrebati care este puntea intre noi ca si FIINTE VII, CREATII DIVINE si PERSOANA cu DATORII si OBLIGATII, va indemn sa analizati NUMELE din toate actele emise de Autoritati,(Certificat de Nastere, Buletin, Pasaport, etc), daca intr-adevar va reprezinta pe dumneavoastra ca FIINTA VIE sau ca o PERSOANA cu drepturi si obligatii sub lege.

  Ca indiciu: „Capitis Diminutio Maxima”:

  (inseamna pierderea maxima a statutului prin capitalizarea numelui , ex. ION POPESCU sau POPESCU ION) Cea mai mare si mai vasta pierdere a statulului. Aparea atunci cand o fiinta umana trecea de la o stare de om liber la una de robie, cand devenea sclav. Aceasta trecere il deposeda de toate drepturile cetatenesti si familiale.

  Cu respect, Cristian!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s