Are balta pește

Fiecare animăluț își are propria plăcere! Așa glăsuiește, glumeț, un proverb de pe la germani. Adică, nu e om să nu-și aibă hobby-ul propriu și acestea sunt foarte diferite. Unele sunt, chiar, năstrușnice. Unii joacă cărți și alții colecționează cutii de chibrituri. Unii migălesc goblenuri și alții cresc porumbei. Unii iubesc peregrinările prin natură și alții modelează metalul. Dar, sunt și plăceri ce derivă din adevărate profesii. De exemplu, prinderea peștelui!

Pentru prindere de cantități mari de pește, s-a inventat plasa de pescuit. Ca să nu capturăm, numai, … povești pescărești, au apărut plasele de pescuit romnets. Pentru adevărații lupi de baltă!

Un prietene, grav bolnav de pescuială cronică, mi-a povestit că a fost in Delta Dunării si, pe canalele de acolo, a văzut mulți localnici pescuind cu plasa. Pentru hrănirea familiei, ca și pentru comercializare.

 

 

Romnets oferă plase de pescuit profesionale. Acestea, sunt importate – în mod brut – din Țara Soarelui Răsare, Japonia, de la cea mai mare companie de profil din lume, și sunt de calitate premium. Aici, în România, materialele importate sunt prelucrate manual, pentru a putea fi utilizate în cele mai bune condiții, conform nevoilor specifice. Calitatea materialului și profesionalismul prelucrării fac ca meseriașul pescar să contribuie, numai cu măiestria sa și, evident, cu … norocul de care beneficiază.

Romnets oferă un excelent raport între calitatea materialelor oferite, de prelucrarea lor cu tehnici avansate și prețul perceput. Produsele selectate și comandate ajung la client în cel mai scurt timp, o zi sau două. O altă facilitate oferită clienților este gratuitatea transportului. Chiar și modalitatea de plată este la alegerea beneficiarului: contravaloarea produselor se poate achita prin ramburs, la primirea coletului, sau prin transfer bancar, ordin de plata, în avans, prin emiterea unei facturi proforma.

Romnets vă așteaptă, pentru mai multe lămuriri și clarificări, și pe rețeaua cde socializare, atât de cunoscută și utilizată de omul modern, facebook. Comunitatea Romnets a ajuns la aproape o mie de prieteni

Lasă un comentariu