EduClass – clasa de joacă

Filosoful Lucian Blaga spunea despre copil că râde și afirmă că „Înţelepciunea şi iubirea mea e jocul!”. Pedagogii susțin că prin joc, copilul asimilează mai ușor cunoștințele. Q.e.d.! Deci, la joacă!

Chemarea de mai sus este susținută, cu brio, de EduClass. Aici ți se pune la dispozitie o gama variata de articole, împreună cu informatii corecte despre produse si bonus, primești ajutor la cumpărături, datorită ghidului cu informatii utile despre produse. Clientul primește o reducere de 2% la orice comanda, pe care o poate folosi oricand, chiar de la comanda următoare. Comenzile sunt expediate in maxim 24 de ore lucratoare de la plasarea comenzii.

Edu Class are peste o  mie  de produse in stoc, mare parte din ele fiind disponibile si in showroom (str. Matei Voievod 15), pentru a beneficia de avantajele folosirii unor jucarii educative.

Minunile universului si naturii se descoperă cu ajutorul jucariilor științifice! Acestea se constituie în adevărate instrumente de cercetare practica, ajutând pe cei mici în orele dedicate studiului. Poți alege dintr-o întreagă colecție de jucării științifice, dotând un adevărat laborator de studii aplicate, complet echipat! Jucăriile sunt ideale, pentru că îi ajuta pe copii sa descopere, ei singuri, sa cerceteze, sa își însușească noțiuni noi. Totul prin joacă,  într-un mod simplu, interactiv si mai ales plăcut!

Dacă aș fi copil, mi-aș dori spuma de modelat. Dacă aș avea vreo zece ani, cu ajutorul spumei de modelat, mi-aș putea exprima creativitatea, fără a lasa mizerie in urma. Aș frământa spuma si aș modela-o, apoi aș face-o ghemotoc si aș pune-o la pastrare. Pengtru că nu se usuca și nu se întărtește, poate fi remodelata, de mai multe ori. Culorile strălucitoare permit copilului sa dezvolte abilitați de îndemânare.

Dacă nu ești încântat(ă) de produsele primite, le poți returna fără a fi nevoie de vreo explicație, in 10 zile de la primirea comenzii. Mai mult, poți opta fie pentru un alt produs, fie pentru returnarea banilor.

Lasă un comentariu