Alo, n-ați greșit numărul

Cu decenii în urmă, făcuse furori un film: Alo, ați greșit numărul! Era o comedie spumoasă. În sala de cinema ori în fața micului ecran, poți râde. Dar, dacă ți s-a oprit drumul în mijlocul motorului ori … invers, e bine să știi la cine să apelezi pentru tractare!

Pentru că nu întotdeauna pățaniile din vacanță sunt bucurii, s-a inventat portalul de tractări auto.

Suntem tot mai umblăreți. Nu ne mai concepem viața fără mașină. Facem, mereu, drumuri, mai scurte ori mai lungi, de nevoie ori de distracție.

Un amic îmi povestea că, la București, există o firmă cu tineri, ambițioși și dornici de a oferi servicii ireproșabile de tractări auto, care știe  ca secretul afacerii de succes este strâns legat de gradul de satisfacție al clientului și luptă sa fie cei mai buni prestatori de tractări auto si asistenta rutiera in București, cât și în țară. Mergând spre Oltenița, cu Dacia lui, unul dintre caii de la mașina lui a devenit nărăvaș. Mașina s-a oprit și nu a mai v rut să plece de-acolo. Când a văzut că a dat necazul peste el, i-a sunat și au răspuns prompt. Au venit și i-au rezolvat problema. Pentru că, pe lângă tractări, oferta lor mai cuprinde și închirieri, service la locul incidentului și în ateliere, … Te poți edifica asupra tarifelor alotractari, accesând pagina web corespunzătoare. Practic, poți estima prețul tractării de care ai nevoie. Totul este atât de simplu, de praxctic și de … necesar!

În timp, portalul și-a extins activitatea, de la București înspre întreg teritoriul țării, prin colaborare cu firme locale, din mai multe județe, asigurând profesionalism, intervenții rapide, tractări ieftine și seriozitate.

Pentru că sunt tineri, s-au adaptat la trend și îi găsim și pe facebook. Iar, ca să vedeți că se întâmplă multe și felurite probleme pe șosele, că  nu sunteți singurii cu ghinion, au creat și un blog.

Lasă un comentariu