Ce mai face Poliţia comunitară la 29 ianuarie?

Dacă vreţi să aflaţi ce a mai făcut Poliţia comunitară din Turda în ultimele şapte zile, citiţi Raportul lor de activitate, pus la dispoziţia mass-media:

presa 4.01

Din raport lipseşte ceea ce am văzut cu ochii mei şi cu cel al aparatului meu de fotografiat: sprijinul pe care l-au dat agenţii Poliţiei comunitare la acţiunea de control de tip filtru, efectuată ieri de firma angajată de RATL pentru controlul biletelor.

Faţă de acţiunea similară din iunie, de astă-dată, Poliţia comunitară a participat cu seriozitate, legitimând contravenienţii, potolind recalcitranţii. La  momentul cel mai tensionat, au apelat la un echipaj de intervenţie, care a „oferit” o călătorie cu maşina şi cu protecţie (!) până la sediul instituţiei pentru trei dintre cei mai „viteji”.

Mă bucur să pot face astfel de consemnări – vedeţi că nu le văd numai punctele negre?! – şi mă întreb dacă recenta schimbare la nivelul conducerii a dus, realmente, un suflu nou în activitate sau … e numai focul de paie al „sitei noi”?! Să vedem!

5 gânduri despre „Ce mai face Poliţia comunitară la 29 ianuarie?

  • # Gina: Nu e chiar premiu, dar …
   În lista de „nominalzări”, Gina m-a aruncat în categoria: „Cel mai luptător dintre bloguri: Zam Fir Pop, cu ale sale alte pseudonime” şi m-a pus cu blogul de imagini frumoase.
   Musai să o iert, că-i vechi păcatul şi nu e prima vinovată! Mulţumesc, Gina! Chiar dacă rămâi, pentru mine – deocamdată, doar o .. incertitudine!

  • # iarinap: Ca orice instituţie de pe la noi!
   Off topic: mă bucur că ai postat comentariul cu nr. 500. Eu îl postam pe cel cu nr. 1 la „2009/10/01 at 22:00” Deci, în cele vreo sută de zile, media este de 5 comentarii pe zi! Se va bucura Ulise dimineaţă când îi voi spune că o gorjancă cu nume de … ială (ăsta o fi singularul de la „iele”?!) a rotunjit suma comentariilor la 500!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s