Nu-mi cereţi să-nţeleg

… cum funcţionează ZeList-ul. Am afirmat de atâtea ori, deja.

Lista lui Zamfir

Toate blogurile mele pică, câte o mie sau chiar două de poziţii! De ce? Am crezut că poate fi vorba de un … boicot? Al cui să fie?
Am verificat plecările. De pe blogul apis a plecat gabrieladsavitsky.wordpress.com; florina – iulisa.blogspot.com (se pare că s-a închis) şi lifeinpicturesro.blogspot.com (au dispărut toate link-urile spre blogurile mele sau cele aliate mie! de ce? trebuie şi un motiv?!); aefc  –  rokssana.wordpress.com (joacă şotron fără mine!), lifeinpicturesro.blogspot.com , iulisa.blogspot.com; turda – nu sunt informatii; filumenie – teonegura.wordpress.com şi lifeinpicturesro.blogspot.com; zamphoto  – gabrieladsavitsky.wordpress.com şi lifeinpicturesro.blogspot.com  ; ulise  kadiasfood.wordpress.com; zamfir g1b2i3.wordpress.com, lifeinpicturesro.blogspot.com şi grupulporcilorabjecti.wordpress.com (normal: nu mă ştiu exprima atât de suav ca un copil de … 22 de ani!); turdeanu lunapatrata.wordpress.com, biblioteca-prafuita.blogspot.com (se pare că s-a închis) şi lifeinpicturesro.blogspot.com
Deci, nu acesta este motivul. Am verificat lista: carmen a picat enorm: 23 (de pe 5!), comba „numai” 7, … Pare a fi un fel de reaşezare a valorilor. Pe ce criteriu? Mister!
Să fim sănătoşi!

Nu pentru ZeList trăim, nu pentru top postăm.

Bonusul lui Zamfir

Urarea lui Zamfir: Să nu îngheţaţi de tot!

10 gânduri despre „Nu-mi cereţi să-nţeleg

 1. nu are nimeni nimic cu tine….pur si simplu, nu e corect sa pui link catre o postare veche…nu ma uit cand pun linkuri decat la ultima postare…si ca mine probabil ca sunt mai multi….pune link catre cea mai noua postare si ti se vor intoarce linkuri catre cea mai noua postare a ta…si asa poate te ajuti sa cresti in zelist….in umila mea parere zelist este un mare fas,nu exista reguli si nici nu stiu pe cine ar mai interesa asa de tare…
  nu stiu daca din pricina ca-s prea multe linkuri, o parte intra in spam…eu nu le mai scot din spam….

  sa-ti fie bine si cald 🙂

  • # rokssana: Mulţumesc pentru lămuriri! Eu primesc link-uri la articole din august şi nu consider că ar fi „incorect”: Ce este link-ul? O sugestie, un îndemn spre citirea unei postări care mi-a plăcut. Nu întotdeauna am timp să o citesc pe ultima. Deci, sunt două curente: unul – acceptă link-ul ca un semn de prietenie, altul – care ordonă punerea link-ului NEAPĂRAT pe ultima postare. În ambele tabere sunt mai mulţi.
   În privinţa ZeList-ului, nu l-am înţeles niciodată şi nu are valoare decât ca indicator aproximativ. Este motivul pentru care nu sunt cooperativist! Postarea săptămânală pe care i-o aloc este pe blogul … căţeluşului meu ocoş! Iar „plângerile” sunt retorice. Chiar şi pentru beştelirea din comentariu mă bucur: pe de-o parte, aflu cum gândeşti, pe de-alta … mulţumesc pentru că mă bagi în seamă!
   În privinţa spamului, îl verific şi scot de-acolo ceea ce a intrat în mod automat şi cred că eronat. Prea mult lucruri bune am găsit pe-acolo ca să nu verific întotdeauna.
   Acum, ca o concluzie, textul meu nu s-a vrut a fi un reproş la adresa nimănui (cu o singură jalnică excepţie!), ci, mai degrabă, un artificiu ca să mai trec şi pe la bloguri pentru care nu am prea avut timp în ultima vreme! Cum este cel al Domniei Tale!
   Să bloguim sănătoşi!

 2. am inteles ce spui, am incercat sa-ti raspund ce cred eu ca se intampla 🙂
  corect este ce spui tu…pui link catre o postare care are legatura cu postarea ta sau ti-a placut
  , din pacate , din ce am inteles eu (dar poate am inteles gresit) zelist ia in consideratie doar linkurile de la ultima postare…naiba stie 🙂
  asta cu „bagatul in seama” s-a vrut o micuta ironie? ce as avea cu cineva sa nu-l bag in seama? nasul meu nu-i atat de lung 🙂
  sa bloguim, cum bine zici, sanatosi 🙂

  • # rokssana: NU vedea răul pe-acolo pe unde nu este! Orice cuvânt poate fi interpretat şi pozitiv şi negativ. Blogul acesta este un pamflet, deci, este plin de mici sau mai mari ironii. Las la latitudinea cititorului să discearnă!
   Observaţie: cineva de la ZeList mi-a promis o explicaţie … acum un an! Când o voi primi, o voi publica!
   Înseamnă că trebuie să te mişti foarte repede: să apară link-ul tău înainte de a apărea următoarea postare pe blogul amicului!!! Păi, să dăm o lege ca să nu mai publice nimeni mai mult de o postare pe zi, dimineaţa!
   Oricum, m-ai lămurit în privinţa picăturilor blogurilor mele şi m-ai liniştit. Mulţumesc! SINCER, 100%!

 3. Pingback: România, încotro? « Gabriela Savitsky

 4. Pingback: Leon Biju si Sébastien Bourdon, pictori nascuti in 2 februarie « my heart to your heart

 5. te-au dezamagit alti cativa „capitalisti.”…
  Acum ar trebui sa intelegeti si voi ce/cum traim noi cu „ei” de peste 35 de ani…
  Cand zic noi, ma gandesc familia largita, deci si la cateii din casa deranjati de vizitatori si cei din curte insultati de trecatori.
  PS. Trebuie sa recunosc faptul ca in capitala nici o ruptura nu-i definitiva; se fac si se desfac aliante pentru a forma o majoritate de moment…Putine relatii dureaza…
  Aici cuvintele sunt vorbe; multe si fara pondere…; se spun in van, in vant; un fel de blogareala….

  • # daurel: O mică obiecţie: nu mă deranjează capitaliştii sau ţiganii ori blondele, ci, NUMAI, cei care utilizează lipsa de bun simţ ca normă obligatorie de viaţă. Pentru … succesuri!
   Faptul că eşti coborât din Pom(i) nu mă deranjează!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s