Lătrături ocoşe (250112)

Băse v-a lămurit că e un bun preş pentru ţară şi îl doare-n cot de protestatari pentru că el ştie ce vrea, ce crede, ce trebuie, ce e bine să facă. Dormiţi bine, preşul vă ocroteşte! Eu vă arăt că sunt un muşchi ţigănesc şi un papă lapte de nădejde!

Prieteni din blogosferă: diversediversificate, Zamfir On Line, melly, patzanie9,Turdeanu’danap, Ulise, bloglenesrau, iulisa, Zamphotograph, tu1074, romanianstampnews, Zamfir de Turda, Amintiri din filumenie, Fotoreporter pentru mediu,stropidesuflet, dictaturajustitiei, cepotiface, cris-mary, atdoru, flaviusobeada, APIS, pandhoraa, Filumenista, lunapatrata, Florina, Teonegură, Cristiandima, g1b2i3, plutacupaparude şi zoltybogata

13 gânduri despre „Lătrături ocoşe (250112)

 1. Mulţumesc pentru ping-uri, dar omul meu de zăpadă se năruie sub greutatea lor. Dacă-ţi place într-adevăr blogul meu, sper că ai observat că mai are şi alte articole 🙂

  • # Vero: Ca şi preşedintele îţi spun că aşa este dar, … tot ce pot face ca să nu te mai supăr este să … renunţ la link-uri spre blogul tău. Nu am timp, nici să trăiesc, darămite să actualizez aceste link-uri.
   Straniu mi se pare faptul că mi se pun ping-uri pe postări din … august! Dar, mie nu mi-a trecut prin cap să le fac observaţii. Dacă aş avea timp, le-aş mulţumi pentru că mă bagă, totuşi, în seamă!

 2. Dragul de Ulise!! Se vede că suferă! Nu mai stă cu căpşorul ridicat ! şi are urechile ciulite, semn că încă nu se simte bine. dar va trece! se face el bine! Ăla de care vorbeşti nu se mai face bine!
  Poza a doua nu se vede! Este un un pătrat alb cuprins într-un chenar şi are un X roşu in colţul din stânga sus.

  • # StropiDeSuflet: Ulise suferă cel mai mult din cauza … croitorului nepriceput!
   Am verificat: pozele se văd. Problemele sunt temporare. Din cauza crizei şi a vântului, preşul nu demisionează, nici dacă-l pici cu ceară!

 3. Pingback: Emil Hossu. Un apus senin « Teo Negură

  • # Aurora Georgescu: Este chiar lapte! Mi-am permis un litru de lapte (ce extravaganţă!), dar, nu mi-am permis să intru în casă cu el, fără să decartez – aproape jumătate de litru! – în lăboşelul Prietenului în convalescenţă!

  • # dagatha: La cât m-am rugat de el să se facă bine … Mi-am testat şi talentele ascunse de croitor. Vecinul – croitorul profesionist! – mi-a ţinut materialul două zile, apoi, mi-a explicat că e bolnav.

 4. Pingback: Jozef Israëls (27 ianuarie 1824 – 12 august 1911), pictor olandez « my heart to your heart

 5. Pingback: Marguerite Gérard (28 ianuarie 1761 – 18 mai 1837), pictorita franceza « my heart to your heart

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s