Suprataxare la 0903.760.660

De pe fotoliul de jobless, tot căutând un serviciu, altul decât de cafea, am dat peste fel şi fel de informaţii. Unele interesante, altele stupide, … Nu vi le povestesc pentru că nu cred că vă interesează pe cei care nu sunteţi în situaţia mea. Pe cei care sunteţi … nu vă mai agasez şi eu cu ceea ce aţi aflat deja, prin propriile căutări.

O informaţie care vă poate scuti de o cheltuială absolut inutilă este cea pe care am găsit-o în Gândul:

Ultima găselniţă a aşa-zişilor intermediari de locuri de muncă o reprezintă telefoanele cu suprataxare. Un apel la un astfel de număr costă 1,3 euro fără TVA pe minut iar la capătul celălalt al firului găseşti un robot care te informează că e un număr cu suprataxare, îţi cere să formezi un număr de interior, la care nu răspunde nimeni. Tu ai reuşit să pierzi însă doi euro la o singură încercare, aşa cum au demonstrat-o experimentele gândul. O altă situaţie şi mai costisitoare, constată de gândul este ca la celălalt capăt al firului să îţi răspundă o persoană care să recunoască faptul că numărul respectiv aparţine firmei la care lucrează dar că nu firma în cauză a postat anunţul. Într-o atare situaţie, a unei convorbiri mai lungi, ai pierdut cel puţin patru euro. Numărul cu suprataxare este 0903.760.660 şi de la el eşti direcţionat spre o mulţime de posibile numere de interior formate din patru cifre.

Cine nu deschide ochii, deschide punga! – spune un vechi proverb românesc. Alege singur ce vei deschide! Acum, nu mai poţi spune că nu ai ştiut.

12 gânduri despre „Suprataxare la 0903.760.660

 1. De o vreme umblu fara bani si telefon cu cartela si minute putine…
  Desigur, hotii sunt cu un pas inainte; pot sa ma sechestreze si sa ceara cunoscutilor mei rascumparare; sa vezi atunci distractie…

 2. Mie mi se pare normal….daca specifica suprataxarea …eu am facut la un moment dat angajari pentru firma si in anunt am avut anumite cerinte de ex:experienta minim 3 ani in vanzari si am specificat clar MINIM 3 ANI .si ma sunau oameni care nu aveau experienta decat 1 an …astfel te gandesti de 2 ori inainte sa suni si sa mi pierzi timpul celui care face angajarea…daca omul iti spune minim 3 ani de experienta de ce mai suni?
  Toate astea in conditiile in care compania ASTA despre care e vorba are contracte cu angajatori …adica sa fie in regula cu tot ,nu ca scopul sa fie teapa in sine…

 3. Uauuuuuuuuuuuuuuuuu am luat examenul ,dar numai pe un euro……….Rusine ca traiesc in Romanica . Si asa santem saraci ne mai jupoie si ne….astia care-s mai avari ca cei de la morga cu sicriul….

  • # marcel: În 22 decembrie 1989, când explicam colegilor că „demorcraţie înseamnă să poţi să faci ce vrei, inclusiv, să crăpi„, nu m-au înţeles.
   Faptul că tu ai fost fraierit este o dovadă că este democraţie! Ţi s-a oferit ceva. Tu ai fost LIBER … să pui botu’. Deci, nu are nimic cu statul, cu România, cu …
   Dacă ai pierdut un euro – deşi ai fost avertizat! – înseamnă că ţi-ai plătit … impozitul pe prostie!
   Statul nu poate împiedica pe nimeni să fie fraier – a spus academicianul, matematicianul, filosoful Grigore Moisil.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s