A meritat călătoria

Dr. Paulo Ubiratan – Porto Alegre , Rio Grande do Sul, într-un interviu acordat TV locale, a fost întrebat despre mai multe sfaturi pe care întotdeauna le-a dat …

Întrebare: exercitiile prelungesc viata?

Raspuns: inima ta a fost facuta pentru a bate un număr de ori … Nu-ti irosi bataile cu exercitii. Totul în cele din urmă se uzează. Accelerarea inimii nu va va face sa trăiti mai mult. Asta e ca si cum ai spune ca se poate extinde durata vietii masinii , daca o faceti sa mearga mai repede. Vrei sa traiesti mai mult? Ia un pui de somn!

Î: Ar trebui să mă opresc cu consumul de carne rosie si sa mănânc mai multe fructe si legume?

R: Tu trebuie să întelegi logistica eficientei … Vaca ce manânca? Iarbă si porumb. Ce sunt alea? Plante. Deci, o friptura nu este nimic mai mult, este un mecanism eficient de a pune legume în sistemul dumneavoastră . Vrei sa manânci boabe? Mănâncă pui.

Î: Ar trebui să reduc consumul de alcool?

R: Categoric nu. Vinul se face pe bază de fructe. Brandy este distilat din vin, ceea ce înseamnă că acestea trage apa din fructe, astfel încât să profite din plin din ea. Berea este, de asemenea, din cereale. Le puteti lua!

Î: Care sunt avantajele unui program regulat de exercitii fizice?

R: Filosofia mea este: Dacă nu aveti nici o durere … sunteti bine!

Î: Fripturile sunt daunatoare?

R: Nu m-ai ascultat! … Astăzi alimentele sunt prajite in ulei vegetal. Adevărul este că acestea raman impregnate cu ulei vegetal. Cum ar putea uleiul de plante sa fie dăunător pentru tine?

I: Flexiunile ajuta la reducerea grasimii?

R: Categoric nu! Exercitarea unui muschi doar il face să creasca în dimensiune.

Î: Ciocolata face rau?

R: Esti nebun? ! E cacao! O alta leguma! Este o mâncare bună pentru a fi fericit! Si tine minte: viata, nu ar trebui să fie o călătorie până la mormânt, cu intentia de a ajunge sanatos acolo, cu un corp atractiv si un organism bine conservat. Mai bine ia celalalt drum – bere într-o mână – chips de cartofi în cealalta – mult sex si un organism complet uzat, pe deplin folosit, strigând ca … A MERITAT SA FACI CALATORIA!!!

Daca a umbla inseamna a fi sanatos, postasul ar fi nemuritor! Balena inoata toată ziua, mananca doar peste si bea apa si totusi e TARE GRASA!

REMEMBER: Un iepure alearga, sare toata viata si traieste 15 ani, broasca testoasă nu alearga NICIODATA si trăieste 450 de ani.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s