Buletin al stării de sănătate

Buletin al stării de sănătate a Bloggerului Ulise

 

Ulise înainte de intrarea la Margareta

Taximetristul lui Ulise (Olteanu, 0752277255) a tras caleaşca la peron la ora 12 fără un sfert!, ca să ne transporte.

Am mutat cuşeta – conţinând preţiosul personaj! – în maşină, apoi, în holul cabinetului.

Am aşteptat – c-aşa e când mergi la femei! – şi am fost primiţi, imediat ce a plecat husky-ul care avea probleme la trenul-spate şi o dihanie care tocmai se trezea din … anestezie.

Ulise a suportat nişte injecţii şi, apoi, nişte manevre prin rană – după ce domnişoara doctor i-a prezentat scuzele pentru neplăcerile ce i le provoacă! -, iar, Zamfir a suportat o dădăceală, de ajunge soră şefă veterinară, după ce se face Ulise bine!

Din fericire, autorecuperarea este foarte avansată! Uraaaaaaaaa!

 

Cu medicamentele indicate, cu caznele la care-l va supune, zilnic, Zamfir, precum şi cu o vestă antiglonţ (este, deja, în lucru la vecinul croitor!), … luni vom merge la control!

Până la Valentine’s Day, javra va fi ca nouă.

Poate, chiar, ca zece!

Update – 18 ian. ora 14:
Mâine, la ora 12, Ulise are programarea la consultaţie, la Dr. Margareta UDVARY. Ţineţi-i pumnii! Taximetristul lui Ulise (Olteanu, 0752277255 – nu-l sunaţi mâine, pe la 12: este ocupat!) va veni să ne transporte. Dar, Ulise se recuperează! Acum, este la căsuţa lui din curte, dar, deseară îl aduc iar în hol, la căldurică. Mulţumesc celor care s-au interesat de soarta lui şi celor care au împins banii necesari. Păstrăm legătura!

Update – 17 ian. ora 20:
Am trecut pe la bancă,  … degeaba: banii viraţi online devin vizibili şi accesibili abia după 24 de ore. Deci,abia mâine, merg pe la veterinar, pentru programarea la consultaţie. Păstrăm legătura!

Update – 17 ian. ora 10:
Ulise se recuperează încet. Astăzi, a ieşit din cuşetă mai uşor decât ieri şi a avut şi poftă de mâncare. Se pare că au sosit donaţii care să mă ajute să trecem şi hopul acesta. Voi trece pe la bancă, apoi, la veterinar pentru programarea la consultaţie. Păstrăm legătura!

8 gânduri despre „Buletin al stării de sănătate

  1. Pingback: Ştefan Dimitrescu(18 ianuarie 1886 – 22 mai 1933), pictor şi desenator român realist-critic « my heart to your heart

  2. Pingback: Poşta electronică – 2 | Cioburi de chihlimbar

Lasă un comentariu