De ştiam …
– mă făceam bine … –
*
Vă sugerez să vizitaţi: Turdeanu‘, ZOL, Ulise, Zamphotograph, Zamfirdeturda, filumenie, AEFC, Florina, magina, colectionara, arcadia, g1b2i3, tu1074, fewstuff, daurel, stropisuflet, flavius, madionu, doru, ines, mateescu, vienela, zolty, blogatu, anamaria, pandhoraa, corina, danap, anastasia, coltmuzica, nimicuri, diana, dragosteoarba, comba, …
Ce slăninuță grozavă! Merge bine cu ceapă feliată, sărată, unsă cu puțin ulei și pită de-aia zdravănă, ardelenească…
# tagore6699: Nici vorbă: ceapa – roşie de Moldoveneşti – trebuie buşită cu pumnu’, înainte de întâlnirea cu sarea!
Nu-mi iese cu metoda asta, îmi bușesc mai mult degetele. Da’ recunosc că e superior gustul cepei terciuite țărănește prin bușeală, decât cel al cepei feliată orășenește, cu cuțitul.
# tagore6699: Acum, înţelegi, de ce mi se spune „ocoş”?!
Mânca-te-ar mama!
Numa’ ocoș? Nu și cocoș? ‘D’indi iești mă, că tăt t(i)e uit ?’
# tagore6699: Sunt dintre Durgău şi Cheile Turzii şi sunt foarte cunoscut în zonă. Dacă merge Zamfir singur, imediat este luat la rost: Da’, Ulise, unde este?
Pingback: Pe chibrituri: Protecția muncii « Blog de Filumenistă
🙂 Ce sa zic? Nu prea consum 🙂
# elly weiss: Nici el nu consumă, dar, dacă-i dau … o mănâncă cu plăcere.
Pingback: Hans Dahl (19 februarie 1849 – 27 iulie 1937), pictor norvegian « my heart to your heart