Ulise … a plecat

ulise DSC09231

Odihnească-se în pace!

12 gânduri despre „Ulise … a plecat

  1. Imi pare rau ca l-ai pierdutpe Ulisse.Te atasezi de animale mai mult decat de cineva din familie. Era cel mai bun prieten al tau, nu mintea, nu era ipocrit si iti stia toate toanele si gandurile. Sa se odihneasca in pace!

  2. Imi pare rau pt.Ulise. Stiu ce inseamna, din pacate si eu am pierdut doi caini.Fac parte din familie si durertea e mare.

    • # cerasela: Ne este greu să înţelegem că viaţa lor este mai scurtă decât a noastră. Ieri, pe coclauri, m-am pomenit chemând-o pe Penelopa cu: „Hai, Ulise!„!!!

  3. Odihneasca-se in pace!Mi-era groaza la gandul ca va veni ziua cand voi afla ca Ulise nu mai e printre noi.Stiu cum e cand pierzi un suflet apropiat.

    • # g1b2i3: Pentru această despărţire, mă pregătesc – sufleteşte – de vreo doi – trei ani. Prezenţa Penelopei mi-a fost de mare ajutor. Evident, Ulise rămâne în inima mea pentru cei 12 ani minunaţi pe care i-am petrecut împreună!

    • # melanie: Evident, Ulise rămâne în inima mea pentru cei 12 ani minunaţi pe care i-am petrecut împreună! Mă bucur că am avut atâtea clipe, zile, … ani minunaţi, împreună!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s