Tort economic de sărbători

reţetă +18

deci, fără poze

Tort economic

* Ingrediente:

1 bărbat bine cu banana tare, 2 ouă, 1 pat fără arcuri, 100 ml. coniac sau 1 litru de vin roşu, 1 femeie dornică cu piersică tufoasă, 1 felie de lămâie …

* Mod de preparare:

– se ia bărbatul cu binişorul, se udă cu cei 100 ml. coniac sau cu 1 l de vin roşu, după care se răstoarnă în pat;
– se agită cu mâna banana cu cele 2 ouă, prin frecare sau mângâiere (după necesităţi), până banana se frăgezeşte bine;
– între timp, se freacă piersica cu o felie de lămâie până devine umedă, fragedă şi strâmtă;
– se introduce banana – bine pregătită – în piersică;
– se freacă bine în interior, bătându-se cu cele 2 ouă, până iese crema şi banana rămâne numai coajă.
Oftatul şi vibraţiile indică dacă tortul este gata.

Dacă a reuşit, tortul va creşte bine de tot timp de nouă luni, după care va putea fi scos la tavă.

În caz de nereuşită, operaţiunea se va repeta, cu vecinul sau vecina …

Poftă mare!

Anunțuri

2 gânduri despre „Tort economic de sărbători

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s