Reînhumaţi într-o singură groapă

Pentru că, şi azi, ca şi ieri, Zamfir e leneş: este deja ora 8 a dimineţii şi el nu mi-a adus încă micul dejun – amiaza şi cina (le iau pe toate deodată, ca să nu mă obosesc de trei ori!), ca să nu mă plicitsesc, am dat o raită pe net. Uite, ce am găsit:

„Pentru România e anormal ca publicul să cînte şi să aplaude la 0-8, dar Timişoara nu e în România, e în Vest”, spunea Cosmin Contra, aflat sub contract cu Atletico Madrid la acea vreme.

„În 1941, Hitler a dat această petrecere de Crăciun pentru generalii săi. Deşi el şi-a dominat ofiţerii şi îi dispreţuia, Hitler nu a simţit niciodată că poate socializa uşor cu ei – aceştia proveneau din medii mai bune şi aveau o educaţie mai bună. Niciodată nu i-a invitat la cină, conştient de faptul că aceştia îi priveau de sus pe vechii camarazi pe care Hitler dorea să-i aibă în preajmă”, scria revista la vremea respectivă.

Moşul grăsun cu barbă albă are şi el o întreagă evoluţie. De la imaginea episcopilor cu mitra pe cap la cea a moşului în roşu e o cale destul de lungă. Mult timp straiele preoţeşti au fost şi au rămas baza îmbrăcămintea acestui simbol al Crăciunului.

„Ni s-a cerut să decidem dacă Dr. Knight a avut o atitudine de discriminare atunci când a concediat-o pe Melissa Nelson, la cerinţa soţiei lui. Considerăm că nu este vorba despre discriminare, în situaţia dată”, au mai precizat reprezentanţii Înaltei Curţi. – este o ştire din ţara al cărui ambasador ne dă lecţii de … democraţie!

„Multumesc naturii că sunt tare, dar am făcut un şoc când am văzut pachetul. A fost o lovitură puternică, nu ştiam dacă e adevarat. Am plâns mult”, a spus Elisabeta Badea, campioana mondială la popice.

Băiatul, muncitor în construcţii, a declarat: „Prietenii mă întreabă cum o îmbrăţişez, iar eu spun: Există un mod de a realiza orice îţi doreşti„.

Nici Manchester City nu s-a lăsat mai prejos la capitolul urărilor şi a pregătit pentru fani un videoclip în care fundaşul sârb Aleksander Kolarov cântă celebrul ”Jingle Bells”. Conform sursei citate, fotbalistul ar fi fost de fapt păcălit de staff-ul formaţiei engleze pentru a fi protagonistul videoclipului de Crăciun.

Sportiva româncă a menţionat că a încercat să verifice ştirea pe varianta online a ziarului, însă nu a mai găsit poza cu ea pe site. „Pe ediţia de online nu mai există, a fost schimbată imediat. Probabil că şi-au dat şi ei seama de gafă, dar o să aştept scuzele lor în continuare”, a explicat Szabo.

Dacã vã imaginaţi cã cel mai rãu lucru posibil este sã fii pe lista neagrã a lui Moş Crãciun, înseamnã cã nu aţi auzit de Noaptea lui Krampus. Krampus este un fel de ”evil twin” al Moşului, care are drept ocupaţie pedepsirea copiilor care nu au fost cuminţi. Pe 6 decembrie oamenii se îmbracã în cele mai înfricoşatoare costume şi aleargã pe stradã (de multe ori în stare de ebrietate) lovind cu bâte tot ce întâlnesc.

Mama ei a sunat-o pe telefonul mobil pentru că era îngrijorată de faptul că fiica sa nu ajunsese acasă. Imediat după ce a auzit vocea atacatorului la telefon, femeia a sunat la poliţie.

Ei au fost îngropaţi la Cimitirul Ghencea Civil, dar mulţi ani după aceea au existat dubii cu privire la identitatea celor aflaţi în morminte. Lucrurile s-au clarificat după ce autorităţile au aprobat o deshumare care a confirmat că într-adevăr cei doi erau Nicolae şi Elena Ceauşescu. Înmormântaţi iniţial separat, cei doi au fost reînhumaţi într-o singură groapă.

fd-644x416

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s