Starea blogosferei apropiate

Vă împing, în noaptea dintre 29 februarie şi 1 martie, să vizitaţi nişte bloguri din blogosferă, nu cei din prima linie, ci, din cei care stau ori se pierd:

tanasadan renunţă la blog, bloglenesrau are un titlu aiurit, teonegura are un marţişor mare, mugurbadarau zice că-s un secret, efigiandilema tratează iubirea, anamaria se plânge de lipsă de originalitate, bl000g vine cu două lucruri, ema anunţă că vine Primăvara, marian donează căţel şi atât, Cristina ne ia pe englezeşte, dumuraru nu a mai scris nimic de-un an, denis are o poveste, un alt marian are imagini faine, emil a rămas la talk-show-ul d’antan, vorbepe a rămas la Sinaia, danbotoman sărbătoreşte Protecţia civilă, un blogger de ispravă revarsă gânduri spontane, mateescu vorbeşte de-un mărţişor de tablă, poze de la hirotonirea pr. Marian, blogul de pliroforie se miră de-un fluture, din baloanedesapun apare Dulce Românie!, pato testează nave, şi andi tace de ceva vreme, ca să nu mai spun de nepoata lui tagore, în timp ce micul-artist analizează goticul, cei de dreapta tac şi ei, lăsând pe ciprian să prezinte tehnologii de altădată, vladut vine cu informaţii de la ţară, un el-sau-ea scrie, sec, 27, iar, filedinarta descrie New Age.

Vizitaţi-i şi, în loc de mărţişor, lăsaţi-le un comentariu de încurajare. Vă rog şi vă mulţumesc anticipat.

10 gânduri despre „Starea blogosferei apropiate

  1. Multumesc, o primavara frumoasa iti doresc…invat sa le construiesc :-p. Intr-o zi o sa va povestesc poate, cum m-am plimbat cu o nava la care am pus si eu umarul sa pluteasca!

    • # pato Basil: Eu am fost aeromodelist şi rachetomodelist când eram „pionier”. Prin ’67, l-am „bătut” pe tatăl meu la un concurs (evident, a fost o conjunctură favorabilă mie).

  2. Pingback: Aleksandr Golovin (1 martie 1863 – 17 aprilie 1930), pictor si designer de scena rus « my heart to your heart

  3. Pingback: Aleksandr Golovin (1 martie 1863 – 17 aprilie 1930), pictor si designer de scena rus | my heart to your heart

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s