Nu-i corect

Ştiaţi care este cel mai fidel indicator al consumului. Veţi fi şocaţi Auzi ce gogomănii scrie ZF:

Evoluţia vânzărilor de hrană pentru câini şi pisici reprezintă cel mai bun indicator al consumului, acesta fiind cea mai simplă metodă de a verifica cursul economiei, este de părere Rand Sherif, cel mai puternic executiv din sectorul distribuţiei de bunuri de larg consum, care a intermediat anul trecut vânzări de peste 1,5 miliarde de euro prin intermediul companiei Interbrands.

„Când vânzările de hrană pentru animale de casă creşteau, consumul creştea, iar când acestea scădeau, şi consumul scădea. De ce? Pentru că o persoană care nu mai are destui bani nu îi va da mai puţin de mâncare copilului sau soţului/soţiei, însă poate renunţa la mâncărurile sofisticate pentru câini sau pisici, care pot fi hrăniţi cu resturi de alimente. Este un barometru simplu, nu este o explicaţie ştiinţifică”, spune Sherif.

Aşa zice Şerifu’, da’ … nu-i corect! Păi, „cine e cel mai bun prieten al omului: câinele sau nevasta„?! Oricine ştie şi cine nu ştie poate experimenta: dacă închizi în garaj, pentru o oră, câinele şi nevasta, sigur, afli, cu adevărat, cu certitudine, fără dubii sau putinţă de tăgadă, … care dintre ei te iubeşte cel mai mult!

Notă: paragraful citat, precum şi imaginea, sunt preluate din articolul: Ştiaţi care este cel mai fidel indicator al consumului? Veţi fi şocaţi, scris de Adelina Mihai în Ziarul Financiar

5 gânduri despre „Nu-i corect

  1. Pingback: Ary Scheffer si Miklós Barabás, artisti nascuti in 10 februarie « my heart to your heart

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s