101 de … bancuri (1)

Bancul 01 Nu va suparati … Puteti sta putin mai la dreapta, sa-l vad si eu mai bine pe Basescu? – Sigur. Nu vreti sa va dau binoclul meu? – Nu, multumesc, am luneta … la pusca!
Bancul 02 Anunt: Gasesc punctul G. Gratis!
Bancul 03 O baba surda se urca in tramvai, la un moment dat vine controlorul: – Biletul la control, va rog! Baba se intoarce catre o tanara si intreaba: – Ce zice, fa, maica?- Zice „biletul la control”, pentru ca dansul e controlor. Baba se intoarce suparata catre controlor si zice – Si eu sunt contra lor maica, dar, ce dracu sa le faci!
Bancul 04 Soţia: E bună  ciorba? Soţul: Ai chef de  ceartă?
Bancul 05 La al 20-lea congres al PDL, Basescu, girbovit de ani si plictisit de povara puterii, se adreseaza participantilor: – Drragii mei, eu … cum să vă spun?! Eu m-am hotarit sa renunt. Propun sa fie aleasa in locul meu prietena mea, Elena! – Huooo! Huooo! – Atunci propun sa ma inlocuiasca la presidintie prietenul meu, Boc. – Huooo! Huooo! – Smecherilor! Stiam eu ca tot pe mine ma vreti!
Bancul 06 Un englez, un  irlandez si un scotian joaca golf impreuna cu nevestele. Cand sotia  englezului se suie pe o movila de unde trebuia sa loveasca mingea, vantul ii  ridica fusta si o lasa in fundul gol. – Doamne Dumnezeule, dar unde iti sunt  chilotii ? – intreaba englezul. – Nu am avut suficienti bani ca sa imi  cumpar, raspunde nevasta. Jenat, acesta scoate 50 lire si o roaga sa-si  cumpere degraba o pereche de chiloti. Vine randul nevestei irlandezului sa  loveasca mingea de pe o movila. Bate vantul, ii ridica fusta, hop, nici asta  nu avea chiloti! Sotul sau o intreaba: – De ce nu ai chiloti pe tine? –  Nu mi-am putut permite cu banii pe care mi-i dai de cheltuiala, ii raspunde  scurt sotia. Tipul scoate 25 de lire din portofel si o trimite sa-si cumpere  o pereche de chiloti. Scena se repeta identic cu sotia scotianului. Nici  asta nu avea chiloti pe ea. La care scotianul scoate un pieptene din  buzunar si zice: – Pentru Dumnezeu, du-te si aranjeaza-te un  pic!
Bancul 07 Dupa ce  Dumnezeu i-a creat pe Adam si Eva, le-a zis: – Imi mai raman doar doua  haruri. Unul este arta de a face pipi din picioare si … – Eu! Eu! Eu! Eu il vreau, te rog, Doamne, te rooog, te rooog! – intrerupse  Adam imediat. Asta mi-ar simplifica viata in mod substantial. Eva accepta, dand din cap si zise ca lucrul acesta nu avea atata importanta  pentru ea. Dumnezeu ii dadu lui Adam primul dar. Adam urla de bucurie, alerga  prin gradina raiului, facu pipi langa toti copacii, pe urma alerga si pe plaja, facand desene pe nisip cu pisul lui. Dumnezeu si Eva il contemplau  in tacere pe barbatul nebun de fericire. Dupa un timp, Eva se intoarse catre Creatorul Suprem si-l intreba: – Care e celalalt dar, Doamne? – Creier, Eva, creierul.
Bancul 08 Un batrîn merge  la un vrajitor sa-l întrebe daca poate sa-l scape de un blestem care-l  urmareste de 40 de ani. Vrajitorul îi spune: – Poate, dar trebuie sa-mi spui  exact cuvintele blestemului care a fost rostit asupra ta. Batrînul spuse fara  ezitare: Va declar sot si  sotie!
Bancul 09 Este dovedit stiintific ca, daca pui urechea la piciorul cuiva, vei auzi: – Ce dracu’ faci, ba, la piciorul meu?
Bancul 10 Cum  se numeste penitenciarul de maxima securitate din Craiova? – AlcaPraz.
Bancul 11 Cand te certi cu un prost, asigura-te ca nu face si el acelasi lucru.

7 gânduri despre „101 de … bancuri (1)

  1. Pingback: Câteva clipe « Florina Lupa Curaru

  2. Pingback: pe sânii ei doarme zeul nevăzut | absolut obişnuit

  3. Pingback: Ion Luca Caragiale omagiat de Google « my heart to your heart

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s