Poliţia loyală Turda, zice (la 23.12.11)

De astă-dată, am primit:                              

ROMANIA, MUNICIPIUL TURDA, Serviciul Public POLITIA LOCALA, Str. P-ţa Romana, nr. 39, loc. Turda, jud. Cluj,Tel./Fax: 0264-317303,office@politialocalaturda.ro Operator de date cu caracter personal 10309

Raport al activităţii Poliţie Locale Turda în perioada    16 – 23  DECEMBRIE  2011

Agenţii Poliţiei Locale Turda, în perioada analizată au  acţionat  în scopul respectării prevederilor privind buna gospodărire a municipiului Turda, pentru prevenirea faptelor de natură antisocială, a asigurării ordinii şi liniştii publice de pe raza municipiului Turda, astfel:

ð            În vederea păstrării curăţeniei oraşului, s-a acţionat zilnic pentru depistarea şi sancţionarea persoanelor care distrug domeniul public, a celor care depozitează gunoi menajer, deşeuri, moloz, etc. în locuri neautorizate dar şi în scopul prevenirii vanadalizării ornamentelor de iarna, prin patrulare şi organizare de pânde în locurile în care de obicei se manifestă acest fenomen.

ð            În perioada analizată, în schimbul II şi III, poliţişti locali, au executat serviciul în patrule mixte cu agenţii Poliţiei Municipiului Turda pe linie de ordine publică şi siguranţa circulaţiei. S-a patrulat în zona centrală (în apropierea a bancomatelor şi caselor de amanet), zona industrială, zona garajelor şi au completat echipajul Poliţiei Rutiere desfăşurând activităţi de depistare a conducătorilor care încalcă reguli de circulaţie;

La intervale orare prestabilite, agenţii pe linie de circulaţie rutieră au acţionat în intersecţii în scopul interzicerii accesului autoturismelor pe diverse sectoare de drum pe timpul efectuării de reparaţii a sistemului de canalizare şi în zona trecerilor de pietoni din apropierea unităţilor şcolare.

ð            În scopul protejării populaţiei împotriva activităţilor ilicite s-au efectuat periodic verificări în piaţa centrală;

ð      S-a asigurat paza şi ordinea în unităţile de învăţământ pe timpul desfăşurării activităţilor şcolare.

ð      S-au aplicat 3 mandate de aducere pentru 3 persoane cu diverse calităţi procesuale;

ð      Cu ocazia activităţilor executate  s-au aplicat   16  avertismente, 22  invitaţii la sediul Poliţiei Locale în scopul clarificării abaterii săvârşite, au fost legitimate 47 de persoane şi întocmite 10 procese verbale în valoare de 2.700 lei.

Cu respect, Director executiv, POPA CIPRIAN

precum şi tradiţionalele urări de Crăciun Fericit! Evident că am răspuns:

Vă mulţumesc pentru urări, pentru „buna colaborare” din 2011, vă doresc şi eu, tuturor din Poliţia locală, să aveţi parte de un Crăciun Fericit!
Referitor la anul ce vine şi la „proiectele mele mai îndrăzneţe”, sper să primesc răspunsuri … la întrebările 1, 2, 3, … ce vi le-am pus în anul ce s-a scurs!

Bonus: astăzi, nimic pentru că … fetele de la bibliotecă s-au dus „să mănânce sarmale cu tov. primar” (aşa am fost informat de un alt … fraier!) şi au închis instituţia publică numită bibliotecă, condusă de „bibliotecar responsabil” (sic!), fără să pună – măcar! – vreun anunţ pe uşă!

3 gânduri despre „Poliţia loyală Turda, zice (la 23.12.11)

    • # daurel: Despre jmekeriile ce se fac la bibliotecile locale, am scris Tov. Şefă a bibliotecii judeţene. Nici măcar nu avut bunul simţ să-mi răspundă! Pentru că, între bugetivori, se aplică teorema coarbelor (coarbă la coarbă …). Poliţia locală nu se ocupă nici de ce ar trebui să se ocupe, darămite să se ocupe şi de bibliotecă.

  1. Pingback: Vineeee Moş Crăciun! :) | absolut obişnuit

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s