Iar e Joi, iar e ZeList

Iată, cum arată

Lista lui Zamfir

actualizată şi niscaiva comentarii: cu bucurie constat că groparu pe 4 (păcat că nu i-a mai dat voie zolty, pe 342 acum, să fim prieteni!), carmen pe 9 şi comba pe 26, adrian năstase pe 35, cel care-şi concediază şefu’ a sărit pe fix 73, iar, eu am revenit la 2226 de pe înaltul loc pe care mă propulsase … bicicleta câştigată cu umbrelaverde de pe 2! Dar, sunt la 274 cu Turdeanu‘. Pardon: sunt informatii de saptamanile trecute, dar, nu mai am timp sa le actualizez. Verificati voi cum stau respectivii. Blogurile lor merita oseteneala de a fi vizitate. Chiar si cele de care fac vorbire mai jos!

A propos: toate ZAMPOblogurile îmi sunt în opt mii (ca şi blogul de mediu), iar, coeficientul e la 4.025. Bucuria mare e că APIS a săltat pe 12234, Florina a rămas pe 4499. Nu vă mai spun că pe 104 este un, adică: “o” grapefruits sau că ţaraluiandrei e pe 139.

Dincoace, aveţi

Bonus

La final, urarea, foarte zamfir firească:

să aveţi o zi minunată în fiecare zi!

5 gânduri despre „Iar e Joi, iar e ZeList

  1. Pingback: Joi… « Daurel's Blog

  2. Pingback: Deplorabili diriguitori! | absolut obişnuit

  3. Pingback: Din depărtare pentru apropiaţi « Florina Lupa Curaru

  4. Eu nu prea ştiu de ce punem la suflet chestia cu Zelis-ul, că nu ne premiază nimeni… Eu m-am înscris ca să mă văd pe mine cam de ce-aş fi în stare. Acum am văzut şi stau liniştit… 🙂

    • # Peter: Mereu am atras atenţia: nu vă faceţi icoană din ZeList. „m-am înscris ca să mă văd pe mine cam de ce-aş fi în stare„! De-acord! Mi-e (aproape) indiferent dacă-s pe 2.436 sau pe 4.521 Important e că sunt „cam în primii 10%”. Lista săptămânală îmi este o oportunitate de haz de necaz, de link-uri şi de … bonus! De fapt, tot acest blog este, în intenţie, haios! Este un blog canin, cum îl defineam. Deci, deloc nu pun la suflet poziţia din ZeList, cu atât mai mult cu cât am constatat funcţionarea lui (aproape!) corectă!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s