Horo(r)sc(l)opul dragostei

Am mai primit un email:

Odata deschis acest e-mail, nu mai e cale de intoarcere! Mai jos ai descrierile semnelor zodiacale, realizate abia de cateva ore de catre Octavio Aceves, considerat  cel mai bun astrolog din lume.
Citeste-ti semnul si, apoi retrimite-l pe loc.
E real, incearca sa-l ignori si primul lucru pe care il vei observa e ce zi oribila vei avea maine!!!
(Si asta va fi doar inceputul raului).
FECIOARA (Aug 23 – Sept 22) – Cel care asteapta. Dominantul in relatii. Are mereu cine sa-l iubeasca. Mereu vrea sa aiba ultimul cuvant. Dragut. Destept. Zgomotos. Fidel. Inclinat sa vorbeasca. Tot ceea ce ai cautat mereu. Usor de multumit. Primul si unicul. 7 ani de  ghinion daca nu trimiti.
SCORPION (Oct 23 – Noi 21) – Adept, EXTREM de adorabil. Inteligent. Iubeste sa faca glume. Foarte bun simt al umorului. Energic. Prezice viitorul. F BUN la sarutat. Mereu reuseste ceea ce vrea. Atractiv. Cu pasul linistit. Iubeste relatiile lungi. Vorbaret. Romantic. Dragut.  4 ani de ghinion daca nu trimiti.
BALANTA (Sept 23 – Oct 22) – E agreabil cu toata lumea. Dragostea lui este unica. Prostut, distractiv si dulce. Are un atractie unica. Este persoana cea mai draguta pe care o vei cunoaste! Totusi, balanta nu este felul de persoana cu care sa te certi, pentru ca te lasa plangand. 9 ani de ghinion daca nu trimiti.
BERBEC (Mart 21 – April 19) – Mincinos iesit din comun. Adorabil. Spontan. Cineva cu care sa nu te certi. Distractiv. Excelent la sarutat, EXTREM de adorabil. Iubeste relatiile. Adictiv. Zgomotos. 116 ani de ghinion daca nu trimiti.
VARSATOR (Ian 20 – Febr 18) – Apa il face de incredere. Atractiv. Mare sarutator. Unic in clasa lui. Iubeste relatiile de lunga durata. Extrem de energic. Imprevizibil. Iti va intrece asteptarile. Nu e un luptator, dar te lasa inconstient. 2 ani de ghinion daca nu-l retrimiti.
GEMENI (Mai 21 – Junie 20) – Irezistibil. Agreabil. Dragostea sa e unica in clasa lui. Mare luptator. Foarte bun la AIA … Sunt amanti, nu luptatori, dar totusi te pot lasa inconstient. De incredere. Mereu fericit. Zgomotos. Vorbitor. Foarte COMPASIVI. Mereu cauta sa ajunga la un acord sau la o intelegere. Are un zambet frumos. Generos. Puternic. CEL MAI IREZISTIBIL. 9 ani de ghinion daca nu trimiti.
LEU (Julie 23 – Aug 22) – Leul e marele vorbitor. Atractiv si pasionat. Fara griji. Stie cum sa se distreze. E foarte bun in tot ce face. Mare sarutator. Imprevizibil. Extrovertit. Cu picioarele pe pamant. Adictiv. Atractiv. Zgomotos. Iubeste relatiile lungi si pasionate. Vorbaret. Cineva cu care n-ar trebui sa te pui. Greu de gasit. Bun cand il gasesti. 17 ani de ghinion daca nu trimiti.
RAC (Junie 21 – Julie 22) – Tandru. CEL MAI SURPRINZATOR DINTRE SARUTATORI. Are o mare atractie in personalitatea lor. Dragostea sa e unica. Foarte romantic. Persoana cea mai draguta pe care o vei cunoaste! Totalmente creativ, plin de imaginatie si visator. Meditativ. Cu capul mereu in aer. Extrem de schimbator (si mandru ca e asa). Ciudat. Spontan. Povestitor de mari istorii . Extrem de timid si inchis. Nu e de loc un luptator, dar desigur te va lasa inconstient daca trebuie s-o faca. Cineva la care ai tine. 12 ani de ghinion daca nu trimiti.
PESTI (Febr 19 – Martie 20) – Tovarasul de viata. Preocupati si amabili, dar egoist in acelasi timp. Destept. Mereu e in centrul atentiei. Atractiv remarcat. Mereu trebuie sa spuna ultimul cuvant si il are. Usor de gasit, greu de pastrat langa tine. Cineva cu care petreci un moment distractiv. Extrem de rari dar in sens bun. Foarte bun simt al umorului (poate schimba spre opus pe loc)!!! Ganditor. Mereu reuseste ce vrea. Iubeste sa faca glume. Foarte popular. Prostut, distractiv si dulce. 5 ani de ghinion daca nu trimiti.
CAPRICORN (Dic 22 – Ian 19) – Amant care ii place sa rupa. Agradabili. Obraznic. Inteligent. Sexy. Prezice viitorul. Irresistibili. Iubeste sa aiba relatii de lunga durata. Mare vorbitor. Mereu reusesc ce vor. Iubeste sa bata Gemenii la sport. Extrem de distractivi. Iubeste sa glumeasca. Destept. 24 ani de ghinion daca nu trimiti.
TAUR (April 20 – Mai 20) –  O capcana agresiva. Iubeste relatiile de lunga durata. Ii place sa dea lupte bune pentru cea ce vrea. Extrem de extrovertit. Iubeste sa ajute persoanele care au nevoie de ajutor. Bun la sarutat. Buna personalitate. Cap tare. Preocupat. Unic in clasa lui. Cineva cu care n-ar trebui sa te pui. Cele mai atractive persoane de pe pamant! 15 ani de ghinion daca nu trimiti.
SAGETATOR (Nov 22 – Dec 21) – De o promiscuitate spontana. Mare atractiv. Greu de gasit, dar maret daca l-ai gasit. Iubeste relatiile de lunga durata. Are multa dragoste de daruit. Cineva cu care n-ar trebui sa te pui. Foarte frumos. Foarte romantic. Dragut cu toata lumea. Dragostea lui e unica. Prostut, distractiv si dulce. Are o putere de atractie unica. Persoana cea mai draguta care vei cunoaste! Impresionanti la AIA …!!! Nu e felul de om cu care sa te pui pentru ca ai termina plangand. 4 ani de ghinion daca nu trimiti.

OK. Altceva:
Nu trimite mesajul asta cui ti l-a trimis, asadar mult noroc!
Cel mai rau e ca ultimul e pierzatorul.
Pe locuri … Pregatiti! Start!
De trimiţi la 1 – 3 persoane = capeţi un minut de noroc
4 – 7 persoane = o ora de noroc
8 – 12 persoane = o zi de noroc
18 – 22 persoane = o luna de noroc
23 – 27 persoane = 6 luni de noroc
28 – 32 persoane = 12 luni de noroc
33 – 37 persoane = un an de noroc
la 38 sau mai multi = capeţi o intreaga viata norocoasa

Notă: Eu, ca Fecioară ce sunt, sper că veţi fi mai mulţi cititori decât limita de 38 (de ce tocmai 38 şi nu alt număr … nu-ntreba!) ca să am parte de o viaţă norocoasă! De teama celor 7 ani de ghinion alocaţi. Bine că nu a primit Zamfir mesajul … că-i Berbec!

Tot emailată a sosit şi conversaţia moldovianului ce întreabă la Radio Erevan:
Intrebare: Cum trebuie sa fie o fimeie serioasa?
Raspuns: Femeia serioasă trebuie sa aiba sot si amant.
Intrebare: Credeam ca aşeia îi fimeia adultera.
Raspuns: Femeia adultera are sot si mai multi amanti.
Intrebare: Credeam ca aşeia-i o fimeie usoara.
Raspuns: Femeia usoara are doar amanti.
Intrebare: Credeam ca aia iaste o fimeie pierduta.
Raspuns: Femeia pierduta n-are nici sot, nici amant.
Intrebare: Atunşi, şe e fimeia singura, aia care are numai sot?
Răspuns: La dumneavoastră, aşeia-i fimeie sarmană!

sau …

Moare ţiganul, iar, în Rai se-ntâlneşte cu Ceauşescu.
– Măi ţigane, când a fost mai bine, in vremea mea, sau acum?
– În vremea ta, jupâne, că pă vremea aceea politicienii făcea politică, muncitorii lucrea, iar ţiganii fura.
Acu’ însă … politicienii fură, muncitorii fac politică, şi toţi vrea … să lucrez eu.

8 gânduri despre „Horo(r)sc(l)opul dragostei

  1. Despre horoscop n-am idei, deoarece imi tin pacat daca le consult.
    In rest, apreciez glumele; daca sunt vechi, ceea ce nu e cazul la voi, ma bucur ca mai am memorie…; nici nu-mi trece prin minte sa descurajez comunicatorul…

    • # daurel: Nu este un păcat să iei în serios un hororsclop în glumă!
      Ţi-am mai spus că nu există bancuri noi sau vechi. Pentru un nou-născut, toate sunt noi. Important este să se-ntindă, niţel, cutele de pe frunte!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s