Joia-i tot cu ZeList

Deci, iată, cum arată

Lista lui Zamfir

actualizată, mai sus, şi comentată, aici: cu bucurie constat că groparu pe 4 (păcat că nu i-a mai dat voie zolty, pe 342 acum, să fim prieteni!), carmen pe 9 şi comba pe 26 (încă un semn că festivalurile de imagini sunt foarte utile! e clar: trebuie să-mi deschid şi eu unul, cu poze canine!), adrian năstase pe 35 (astăzi scrie despre Renuntarea la functie, nu la demnitate), amicul ivan e pe 58, cel care-şi concediază şefu’ a sărit pe fix 73, iar, eu am revenit la 2226 de pe înaltul loc pe care mă propulsase … bicicleta câştigată cu umbrelaverde de pe 2! Dar, sunt la 274 cu Turdeanu‘.

A propos: toate ZAMPOblogurile îmi sunt în opt mii (ca şi blogul de mediu), iar, coeficientul e la 4.025. Bucuria mare e că APIS a săltat pe 12234. Iar, Florina a rămas pe 4499 (mi-a promis un pachet de tutun de pipă, dacă reuşeşsc să-i păstrez blogul în cinci mii! ce nu fac eu, ca să fiu … înfumurat!?).

Nu vă mai spun că pe 104 este un, adică: „o” grapefruits sau că ţaraluiandrei e pe 139.

Dincoace, aveţi

Bonus

La final, urarea, foarte zamfir firească:

să aveţi o zi minunată în fiecare zi!

4 gânduri despre „Joia-i tot cu ZeList

    • # Peter: „Citius, altius, fortius” este o deviză valabilă şi în blogging! Nu-mi doresc poziţii înalte în top, decât pentru că vin cu confirmarea unei oarecare reuşite în materie.
      De-acord: să bloguim sănătoşi! Belelele vin singure!

    • # Florina: Nu ştiu de unde şi cum ai poostat, dar, comentariul tău a ajuns în folderul „spam”! Din fericire, verific înainte de a-l curăţa.
      Nu ai pentru ce să-mi mulţumeşti: ne-am înţeles într-un fel, aşa procedez. Acum ai nevoie, acum te ajut. Faptul că, poate, peste trei ani nu mă vei mai cunoaşte … ar intra în normalitatea românească.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s