Logic, My Dear Watson

Cunoaşteţi „cearta” colegului Zamfir cu „jurnaliştii profesionişti”, care latră la el cum că nu ar fi decât un biet blogger amator şi nu ar face parte din distinsa mass-media turdeană, ce dospeşte de deontologie, onoare, corectitudine, obiectivitate, … mai ales prin maistru’ său, unic, bla-bla-bla, prin dăşteptul ovine(ws!), colegii lui Ionel, …, pentru că nu are „succesuri financiare”, nici măcar ciordite din bugetul local!

Tocmai am citit un articol, din „presă”, din aia cu patalama de s.r.l. (adică, cu răspundere limitată!), nu din asta „neacceptată de bibliotecara responsabilă”, care scrie despre sperieturi:

Clujul va cuprinde mai multe judeţe. (NB: după titlu se pune punct?!)
un articol de Elena Kovacs

În urma anunţului făcut de secretarul general Ioan Oltean al PDL, capitala judeţului se va formata (sic!) prin unirea actualelor judeţe: Maramureş, Bihor, Cluj, Satu Mare, Bistriţa-Năsăud, Sălaj, toate acestea unite vor fi (sic!) Cluj-Napoca. (e clar: municipiul Cluj Napoca se va reorganiza, incluzând şi judeţele amintite!? deci, va fi un mare muncipiu cu capitala … în judeţ?!)
Ion Oltean a mai anunţat o posibilă reorganizare administrativă a României astfel că din 42 de judeţe, vor rămâne doar 8.  Iar celelalte şapte capitalele se vor reorganiza (sic!), şi se vor forma (sic!): Timişoara, Craiova, Braşov, Iaşi, Ploeşti, Constanţa, Bucureşti. (e clar: şi alte municipii vor păţi un pocinog similar!? curat reorganizare, dacă primarii capitalelor se vor muta pe mai multe scaune de prefect: deodată ori succesiv?!!!!)

Limbă română şi logică, vă halesc! Haleşti … altceva, că pe noi nu ne cunoşti! Care-i super-dăşteptu’: Ioan ori Elena?

Ce-ar fi să iniţiez un serial, ca Badea: „în colţii presei … turdene”?!

4 gânduri despre „Logic, My Dear Watson

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s