Poliţia loyală Turda, zice (04.11.11)

Na, ca a venit si saptamana cu raport!

presa 25- 03 noiembrie

Musai sa pun, si eu, contributia mea:

Bonus

P.S.: Nu va faceti griji: la acuze sau intrebari, politia loyala procedeaza ca arhitectul! Nici Mirciulica nu a auzit cand a fost intrebat, de catre tineri, de ce nu se uda strazile pline de praf!

3 gânduri despre „Poliţia loyală Turda, zice (04.11.11)

    • # Mariana: Am mai explicat acest lucru: bugetivorii au la dispoziţie computere şi programe de j’de mii de euro, plătite din impozitele tale şi ale mele. Au şi diplome de specialişti în IT, după cursuri plătite din impozitele tale şi ale mele. Au şi salarii, mai mari decât agenţii ce zgribulesc în stradă, plătite din impozitele tale şi ale mele. Deci, nu poţi avea pretenţia să lucreze pentru tine şi pentru mine. Singurul lucru – pe care nu îl au – este … ştiinţa sau voinţa de a lucra cu aceste computere şi programe. Lipsă, care este dublată de indolenţă. Coroborate, acestea dau un raport lansat în public în format „.docx”, în timp ce muritorii de rând abia pot lucra cu „.doc”-ul vechi. Din punctul lor de vedere, au bifat expedierea şi „nu mai cârâie Zamfir că nu l-am trimis”. Cine poate să-l citească, e bine. Cine nu, … Doar nu vrei ca marele specialist în IT de la poliţie să gândească şi să selecteze salvarea fişierului în „.doc”, când computerul salvează, automat, fără nici un efort, direct în „.docx”?!
      Evident că nu mi-ar fi greu să caut pe internet convertorul care să-mi traducă fişierul primit într-unul accesibil şi ţie. Dar … pe mine nu mă plăteşte poliţia loyală (noi, tu şi cu mine, o plătim!) ca să lucrez în locul specialistului lor, care nu lucrează! Eu mă bucur că nu mai trebuie să fac mişto de ei, când le e lene să trimită comunicatul.

  1. Pingback: Prieteni reali ! « Tu1074's Blog

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s