Poliţia loyală Turda, zice (21.10.11)

Poliţia Loyală Turda, zice … pas!

Scuze, în numele meu, pentru lipsa raportului săptămânal, pentru că pe ei îi doare în c…ot.

Poliţia Loyală Turda nu trimite în fiecare săptămână raportul!

Adică, îl trimite, dar, …

– au uitat,

– nu le-a ieşit,

– nu au ştiut

– au greşit adresa,

– …

– ori unul din alte o mie şi unu de motive.

Evident că nu au răspuns nici la acuzele din ultimele postări şi … mesaje ce le-am trimis.

Logic, înseamnă că am dreptate. Altfel, veneau să vadă ce poze am pe aparatul foto.

Le-aş fi arătat pozele cu plimbăreţul de mapă – de la poalele Crăişorului – care nu vede cele două maşini parcate pe zebră – peste drum!

Cel mai probabil, tov. agent poliţist loyal, cel care scrie ori trimite e-mail-ul, este în concediu de … (completaţi voi!).

Eu, ne fiind bugetivor, am obligaţia să-mi respect cititorii şi adaug tradiţionalul

bonus

… când voi putea uploada fişierul cu buclcuc!

Şi tradiţionala şi … strămoşeasca urare:

Week-end plăcut!

11 gânduri despre „Poliţia loyală Turda, zice (21.10.11)

  • # Irina Popa: Problema nu are absolut nimic între Zamfir şi Poliţie. Este o treabă la un alt nivel: între Cetăţean şi Instituţie publică. Poliţia trimite astfel de rapoarte către mass-medica, nu pentru onoarea unui ziar sau TV, ci, pentru informarea … Cetăţenilor, despre activitatea pe care o desfăşoară pe banii Cetăţenilor şi în folosul Cetăţenilor.Eu, de pe poziţia de blogger – adică un fel de #organ# al mass-media, am cerut să-mi trimită ŞI mie acest raport săptămânal, atunci când îl trimite spre celelalte „organe” mass-media. S-au ţinut de cuvânt până s-au întâmplat două lucruri „foarte grave” în epoca portocalie pe care o trăim:
   1. Poliţia comunitară a Turzii s-a transformat în Poliţia loyală … primarului şi vicelului său. Vezi, postările:Curat murdar … şi Mult Stimate … şi Crimă faţă de trecut … şi multe altele.
   2. Zamfir nu se mulţumeşte, ca un „organ” mass-media supus încasărilor de la buget, să prezinte „realizările” din raport, ci, vine şi cu prezentări de situaţii ori comportament al poliţiştilor, cam … pe-alături de ce ar trebui să fie într-un stat democratic un organ de protejare a ordinii, legalităţii şi Cetăţeanului.
   Sper că ai înţeles mecanismul. E greu, pentru că, din cei douăzeci de ani ce ne trebuie până la democraţie – apud tov. Brucan – vom începe să parcurgem abia de prin 2022, încolo!
   Nu verific dacă raportul a fost sau nu a fost trimis celorlalte elemente ale mass-media (ziar pe hârtie şi online, radio, TV), pentru că problema este gravă prin ea însăşi. Dacă nu a fost trimis, …

   • Am înţeles, Zamfir. Dar tu ştii foarte bine că legea transparenţei decizionale e un mare fake. Mizez pe simţul umorului tău (şi-al lui Ulise! ) pentru că până o să ajungi să sensibilizezi factorii de decizie şi să le determini o atitudine principială, te fac ăştia cu nervii. Şi medicamentele sunt scumpe.
    E drept, văd lucrurile din punctul meu de vedere, de om mai lasă-mă să te las la capitolul implicare socială. Nu băga în seamă!
    Ham, ham.. 🙂 Ulise, ai grijă de el!

   • # Irina Popa: Mă bucur că ai înţeles. Ai descris foarte bine motivul pentru care problema se discută pe blogul lui … Ulise! Cel care ia viaţa mai în glumă. Tocmai mă pregătesc să merg la el cu o mână de biscuiţi. Vremea nu a vrut să ieşim la hălăduială. Dar … şi mâine e o zi!

 1. Pingback: Cuvinte din trecut – Râpa amăgirilor (1) « Link-Ping

 2. Nu stiu astia ce e un blogger. Spune-i blogului tau „ziarul Turda Online” Iti faci si o sigla si o legitimatie la imprimanta si te prezinti la organe. Sa vezi cum se schimba treaba. Bafta!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s