Lumea noastră va dispărea

Apocalipsa de la 21 octombrie 2011: sfârşitul lumii revizuit de Camping

Deci, apocalipsa de la 21 mai s-a amânat pentru data de 21 octombrie, dată care … se va amâna ulterior.

Tetea cu nume de parcare de corturi, din Statele Unite, a devenit celebru pentru că a anunţat – în mod eronat, din fericire!-  sfârşitul lumii la 21 mai anul acesta. Harold Camping are acum o altă dată setată pentru Apocalipsă.

Conform „calculelor” lui (renale?!), lumea noastră va dispărea la 21 octombrie 2011, adică vinerea viitoare. Nu precizează dacă va dispărea dimineaţa ori … mai avem o vinere.

Camping vrea să-şi ia revanşa, dacă se poate spune aşa în condiţiile anunţării unui asemenea moment, şi să-i atenţioneze pe toţi că finalul omenirii e aproape. E convins că de această dată o nimereşte (şi eu! pe cuvânt de … căţeluş!).

Anunţul l-a făcut la postul de radio pe care îl deţine în California. De-asemenea, el i-a sfătuit pe oameni să fie pregătiţi. Adepţii lui nu mai sunt siguri pe Camping şi cel mai probabil majoritatea nu-şi vor mai băga banii în campanii de informare a oamenilor, aşa cum au făcut în luna mai.

Vezi, de-aceea, noi, adică: eu şi cu Zamfir, plecăm la Petreştii de Sus. De ce? Uite, de-aia!

14 gânduri despre „Lumea noastră va dispărea

 1. Cînd va veni sfîrşitul lumi nu ştie nimeni şi nici nu cred că avem cum să ne pregătim. Harold Camping probabil a vrut să ajungă celebru şi dacă are şi un post de radio, e clară treabă, e vorba doar de publicitate. Multă sănătate

  • # zoltybogata: De-aceea am pus ştirea pe blogul hazliu al lui Ulise. M-am gândit eu că tu şi groparu, chiar veţi crede. Cum aţi crezut şi gluma cu îngroparea!
   Staţi liniştiţi!!! Prima oară, apocalipsa a venit în anul 1000. A venit şi în anul 2000 şi a mai venit de câteva ori de-atunci.

 2. aoleeeeeu, și eu taman atunci oi fi la capitală cu trebi. Oare ce să fac? n-ai numărul ljui nenea ăsta cu nume de parcare de corturi ca să-i cer o învoire? nu aș putea să mă sfârșesc eu mai târziu?

 3. Pingback: Coşmar « Link-Ping

 4. O vor nimeri ei până la urmă , totul este să fie cât mai târziu . Se pot numi oare amatori de senzaţional aceşti răspândaci ?? sau ei chiar cred cu tărie ceea ce afirmă ? curios 🙂

  • # SoriN: Cu câteva decenii în urmă, un escorc explica: În fiecare secundă se nasc, pe Pământ, doi fraieri. Cineva trebuie să-i facă fericiţi! Campingul a făcut câţiva fericiţi.

 5. Pingback: miercurea fara cuvinte – 25 – Funny « Rokssana's Blog

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s