Mă-ngropaşi, Gropare

În secolul nou din noul mileniu, în trepidanta viaţă online, trebuie să adaptăm şi proverbele:

Apără-mă, Doamne, de Groparu, că, de prieteni mă apără duşmanii!

De curând am constatat că, pe blogul Prietenului Groparu, în blogroll apar şi eu.

Apoi, am constat că a pus şi o explicaţie,

… ca să mă promoveze: Animalul de casă al lui Ulise!

Sunt foarte supărat, Groparule: când te voi întâlni, o să-ţi trag una cu nasu’-n pumn, de, praf mă fac! Să te-nvăţ minte!

Dar, este normal, pentru că Ulise este foarte cunoscut în blogosferă şi chiar şi în afara ei.

Dacă sunt depistat, prin oraş ori în afara lui, neînsoţit de colegul de hălăduială, online şi reală, sunt luat la rost: „Da’, Ulise unde e?” sau „De ce nu l-ai luat şi pe Ulise?„! Bucureşteanu’ Mihai nu mă primeşte în Cheile Turzii „ale lui”, dacă nu merg cu Ulise. Zolty se supără dacă merg fără Ulise şi se bucură dacă are vreun animal – proptit în poartă – care să-i tragă un şut.

În concluzie, ce am înţeles eu din toată tărăşenia de mai sus:

Musai să mulţumesc Colegilor, lui Groparu şi lui Ulise,

… că am ajuns să fiu şi eu băgat în seamă, în blogosferă şi pe lângă ea.

UPDATE: chiar dacă avocatul lui m-a contactat şi m-a luat la rost: Ce-ai cu Groparu?, îl suspectez pe Groparu de … inteligenţă şi sunt sigur că va gusta gluma de mai sus. Ca să nu rămână întrebarea avocatului fără răspuns, răspund: Am toată stima!

UPDATE doi: Cu stupoare am, constatat că, la capitolul simţul umorului, Groparu e în … groapă! Pentru această postare, pe care – cu toate explicaţiile mele -, nu a înţeles-o ca glumă, m-a pedepsit cu scoaterea totală din blogroll. Aşa „a rezolvat el problema„! Care, nici nu exista, dar, a rezolvat-o! Dumnezeu să te ierte, Gropare!

Anunțuri

11 gânduri despre „Mă-ngropaşi, Gropare

  • # zoltybogata: Citeşte blogul … tău: la comentarii am explicat! Ceea ce pentru tine este un lucru normal, adică, să stea proţăpit în poartă şi eu să mă fofilez ca să intru, să spună jmekerul ăla că îi trage un şut lui Ulise şi tu să taci, … Ce să se stingă?! Mâine să repetăm?! Pentru mine e clar: când va trebui să vin la tine, voi veni singur! Dacă va da cineva în mijne, nu voi mai veni nici eu. Tu hotărăşti, tu alegi, … tu ai dreptul la fiţe, iar, eu am dreptul să le înghit … sau nu. Deocamdată, le înghit. Dar, nu-mi mai pun în pericol Prietenul!
   Dacă crezi că am omis aceste lucruri – de la care a pornit tărăşenia – scrie tu! Eu obişnuiesc să scriu ce vreau şi unde vreau.

 1. Vrei sa spui ca nu ai vazut „Pisicile aristocrate”? Alea in care cainii vorbeau de stapanii lor ca „their pet humans”, animalele lor umane de casa? Aidi, Zamfire! Esti om cu ceva minte!
  Nu te mai supara ca vacarul pe sat, ca satul nu stie. Hai mai bine sa ne bucuram de ce s-a infaptuit, si data viitoare tine-l pe Ulise sa nu mai faca şuşu pe piciorul mesterului, ca ne strica bunatate de campanie.
  Cum zice Zolty: sanatate!

  • # Groparu: Să înţeleg că, nici tu, fiul meu, nu ai înţeles că este doar o glumă toată postarea?! Eşti atât de cap abil încât să crezi că m-aş fi supărat de şarja ta amicală? Înseamnă că nu mai trebuie să mergi la Bogata că te molipseşti rău de tot. Dimpotrivă, am râs cu hohote când am sesizat chestia pe blogul tău! Reciteşte postarea … ca şi cum ai fi soacră-ta!
   Despre meşterul tău grozav, ai dreptate. Conform „normelor” actuale de civilizaţie şi bun simţ: să stai ca Iambor în poartă şi să trebuiască să mă fofilez ca să intru – este perfect normal, să afirme un tembeluţ că trage un şut câinelui care se plimbă prin curte fără să te deranjeze cu nimic – este perfect normal, dar, dacă câinele îşi marchează stâlpul porţii şi exact acolo stă copita „omului” – nu mai este normal!? Ai dreptate: dacă „omul” nu stătea ca o balegă în poartă, Ulise nu l-ar fi „marcat” şi pe el ca pe stâlpul nesimţitor al porţii!
   Deci, de ce să mă supăr? Doar că îmi protejez Prietenul şi îl feresc – cât pot – de astfel de „întâmplări”.- de fapt, au devenit prea frecvente ca să mai fie „întâmplări”.
   În ce priveşte îmbinarea celor două treburi de mai sus, hai, să nu le amestecăm. Gluma e glumă şi lovirea Prietenului meu este o nemernicie de vită botezată!

  • Aidi, Gropare! Esti om cu ceva minte! – aşa credeam. Scuze. Cât despre campania „voastră”, nu ştiu cu ce v-aş împiedica. Trebuie să mă ţin departe?! Să uit că am încercat să fac ceva pentru Zolty … cam în ultimii cinci ani?! Nici o problemă: mă voi strădui şi de-acum încolo!

  • # Groparu: NU ştiu care „problemă” ai rezolvat?! Să înţeleg că nu citeşti ce scriu eu? Mi-ar părea foarte rău! Te rog, „rezolvă” înapoi „problema” ca să te pot suspecta în continuare de inteligenţă şi bun simţ … al umorului!

 2. Vezi dacă vorbeşti şi nu îţi dai seama ce, aste de ce ai scris ” Înseamnă că nu mai trebuie să mergi la Bogata că te molipseşti rău de tot ” asta ce a vrut să însemne? Tu de cîte ori ai venit la mine, ai plecat erai molipsit cumva? de ceva de ceva anume? spune aici să ştiu şi eu.

  • # zoltybogata: Vorba ta: Pui paie pe foc în loc să-l laşi să se stingă! Vorba lu’ Groparu: Hai, Să o lăsăm aşa!
   Ce să facem dacă nu toţi suntem la fel de deştepţi. Eu glumesc, tu o iei în serios şi Groparu se supără!
   SĂ FIM SĂNĂTOŞI! DACĂ MAI COMENTEZI, „ÎŢI DAU UNA CU NASU’-N PUMN DE PRAF MĂ FAC!”

  • # petre: Cred că ar fi mult mai potrivit să-l întrebi pe el. Eu nu am înţeles decât că Zolty m-a omorât cu un ordin că eu m-aş fi supărat, iar, Groparu … m-a îngropat! Fiind POP (chiar dacă nu am şi un a la coadă!), musai să le cânt: Dumnezeu, să vă ierte!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s