Banc cu delicaţie

Cu delicateţea impusă de educaţia mea, chiar dacă am numai zece clase … sub Zolty (apud andrei!), vă suspun atenţiei un banc cu delicaţie.

Mai întâi, dedic acest banc lu’ Jeluţu Spintecătoru’, care crede că el taie şi spânzură în presa turdeană.

Apoi, dedic acest banc lui Andrei şi tuturor celoralalte pseudonime sub care se exprimă paranoia lui recunoscută de toţi cei care au IQ mai mare decît numărul de la pantofi.

Andrei şi Jeluţu erau amandoi pacienti intr-un spital de boli mintale.
Intr-o zi, pe cand se plimbau pe langa piscina spitalului, jeluţu a sarit brusc in apa, a inotat pana la fund si a ramas acolo. andrei a sarit repede sa-l salveze. A inotat si el pana la fund si l-a scos pe jeluţu din apa.
La auzul acestei fapte eroice, Tudor, directorul spitalului a ordonat ca andrei sa fie externat din spital, deoarece il considera acum stabil mintal. O asistenta s-a dus la andrei sa-i dea vestea si i-a spus:
– andrei, am o veste buna si una rea. Vestea buna este ca vei fi externat, din moment ce ai fost capabil sa reactionezi in mod rational la o criza si sa salvezi viata unui alt pacient, am ajuns la concluzia ca fapta ta dovedeste o deplina sanatate mintala. Vestea rea e ca jeluţu, pacientul pe care l-ai salvat, s-a spanzurat cu cordonul de la halat in baie. Imi pare nespus de rau, dar a murit.
La aceasta, andrei raspunse:
– Nu s-a spanzurat. L-am pus eu acolo sa se usuce…

Notă: Am scris textul cu porcotaliu pentru că, este de notorietate că el nu linge cururi portocalii! Orice critică este acceptată, dar, comentatorii care guiţează sunt rugaţi să citească de două ori AVERTISMENT SERIOS, ca să nu trebuiasă să obosesc tasta delete.

Remember: acesta este un banc şi orice asemănare cu trista realitate turedeană este absolut intenţionată.

Marquee Text - http://www.marqueetextlive.com

free photo rating

16 gânduri despre „Banc cu delicaţie

 1. „nu am de ce sa ma trec cu alt nume pt ca la fel v-a zice zamfir ca nu-i real…” Văd că le are cu gramatica… (am fost şi eu puţin curios şi m-am uitat la ce-a scris, cred că nu-i cu supărare).
  Nu ştiu cine-i individul şi ce vrea, ce aveţi de împărţit, dar mai mult ca sigur, bunul simţ nu prea are legătură cu numărul de clase.

  • # Peter: Orice Om are dreptul la replică. Şopârlele scuipă de după tufe.
   Individul este maistru (99%) ori un aplaudac ce munceşte pentru berea ce o capătă.
   Mă întâlnesc, zilnic, cu zeci, sute de persoane. Toţi sunt „tâmpiţi”: nu observă că aş fi nebun ori jegos ori prost sau mai-ştiu-eu-cum. Musai să apară şi astfel de tembeli care să-i lumineze. Paraleli cu realitatea, cu bunul simţ ori ortografia (mai sunt şi alte greşeli, în afara celei remarcate de tine!), … Ascunşi după un nume şi o adresă de e-mail false, au cur-aj! Se exprimă cu curu’ cu care gândesc. Şi o fac, culmea tupeului, în numele democraţiei! Le aprob, din când în cînd, comentariile, ca să puteţi judeca în cunoştinţă de cauză.

  • # oanaclara: Chiar azi am discutat cu un senator. Când a început să-mi promită, i-am tăiat vorba: am primit aceste promisiuni cu doi ani în urmă şi nu am văzut nimic concretizat. L-am asigurat că îl cred, orice spune. Apoi, că aştept anul viitor, care va fi an electoral. A înghiţit găluştele şi a promis că-mi trimite un e-mail. Peste doi ani …

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s