Aurora dimineţii de joi

O nouă dimineaţă de joi, o nouă actualizare preluată din topul ZeList al celor peste şaizeci şi trei de mii de bloguri româneşti analizate.

Lista

Cu un adaos de poziţie în Google Page Rank. Adică, o apreciere printre nu-ştiu-câte milioane de bloguri la nivel mondial. Cotarea se face în zece trepte.

4 – Zamfir Turdeanu’, 

3 – Blog de filumenistă, Blogul lui ZoltyBogata, Fotoreporter pentru mediu, Ulise al II-lea – blog caninZam Fir PopZamfir de Turda,

2 – Blog de blogger, Blog de vechi filumenist, Dumuraru Chinez,

NA – Florina Lupa Curaru, Collector

Deci: cu Turdeanu’, am ajuns la 4, mai multe sunt la 3, altele abia la 2. Şi aici, nu este vorba despre valoarea blogului, ci, tot despre cât este de băgat în seamă. NA – înseamnă că blogul nu este cotat.

Surprizele sunt: rank-ul înalt al Filumenistei (blogul este citit şi peste hotare!), precum şi rankul mic al Bloggerului (conţine opinii personale, mai puţin interesante pentru cei din afara Turzii?!).

Revenind la oile noastre zelistice: …

Revenind şi la tradiţia instituită:

bonusul

Iar, ca super-bonus:

Vă doresc să aveţi o zi minunată în fiecare zi!

Fentarea ZeList-ului: turdanews.net/bloggelu Pozitia: 12181 +5754 pozitii

În condiţiile în care un blog are 23 articole în ultimele 30 de zile, dar, niciunul în ultima săptămână!, şi comentarii câte degete la o mână … ciungă!, saltul de aproape 6.000 de poziţii nu este o „fentare” a ZeList-ului din partea lui. Cum afirma el despre mine. Este, de-a dreptul, … o siluire! Bravo, maistre! Concediu plăcut! Dar, pe brânci, maistre: la PR eşti la coada lui Ulise! Voi, câinii aveţi PR numai 3!

4 gânduri despre „Aurora dimineţii de joi

  1. Fiind lenes si uituc nu am spus ceva foarte important: avatarul de la blogul despre filumenie este cel mai sugestiv dintre cate am vazut; este foarte buna campania ta de promovare a blogului; succes !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s