Ieste un falş ordinar, tovarăşi!

Am primit un text mizerabil, ordinar, chiar, extraordinar, o blasfemie la adresa noastră, a câinilor. Cică, noi suntem cei mai buni prieteni ai oamenilor şi, uite, ce ne face un … om! Având în vedere că textul a apărut în Libertatea, e clar: omul care a scris tâmpenia este … jurnalist profesionist! Să aibă grijă … când ne-ntâlnim! Va trebui să-şi cumpere alţi pantaloni!

Cică, extratereştrii au vrut să vină, mai întâi, în România. Se gândiseră la un schimb de informaţii cu oficialităţile speciei dominante de la Bucureşti. Exploratorii cosmici au făcut o investigaţie discretă asupra situaţiei din oraş, asupra moravurilor, etc. După care au plecat. Au plecat de tot. Adică, au şters Terra de pe harta planetelor civilizate. De ce?
Cosmicii au văzut că la o populaţie de 2 milioane de oameni există şi una de 300.000 de câini. Au mai observat că oamenii muncesc între 8 şi 16 ore pe zi. Câini nu muncesc nimic. Din munca lor, oamenii procură mâncare, pe care o dau câinilor. De unde au dedus că specia dominantă în Bucureşti, deci şi pe Terra, este cea a câinilor, iar oamenii sunt sclavii lor. Au încercat să ia legătura cu patrupedele, dar maidanezii i-au cam tăvălit.
Extratreştrii i-au etichetat pe câini drept o specie agresivă şi înapoiată şi au părăsit Sistemul Solar.

Ieste un falş ordinar, tovarăşi! Declar şi susţin, cu lăbuţa pe inimă!

Notă: Subsemnatul Zamfir, Prieten al lui Ulise, recunosc că: atunci când un amic m-a întrebat, între mine şi Ulise, care e Stăpânul?, am recunoscut că … Ulise! Deşi, suntem Prieteni, eu îi asigur casa şi masa, trudesc să-i organizez timpul liber, … E-devărat că primesc, la schimb, dragoste sinceră, nelimitată. Zilele trecute, când eram muraţi bine de ploaie şi ne-a luat un amic în maşină, Ulise mi-a lins mâna, discret, dar, cu recunoştinţă în ochi, pentru că în maşină era cald şi uscat! Deşi, ştie că nu-mi place gestul, nu s-a putut abţine.

Anunțuri

2 gânduri despre „Ieste un falş ordinar, tovarăşi!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s