Porcul grijuliu

Porcul grijuliu

Marele maistru din întreaga mass-media turdeană, singurul jurnalist profesionalist, deontolog, informat, corect, … din zonă, mă acuză că preiau de pe net imagini.

Şi, de-aceea, îşi permite să-mi ciordească munca!

Evident că nu-i este greu să sară peste micul detaliu că, de regulă, eu precizez, în context sau explicit, ce preiau de pe internet, nelăsând să se creadă că ar fi munca mea, în timp ce, de regulă, el NU precizează, în context sau explicit, că preia de pe internet, lăsând să se creadă că ar fi munca lui.

Cal (pentru cei care nu ştiu!)

Deci, pot să public o povestioară găsită pe net:

Porcul grijuliu

Un cal deprimat se tolăneşte pe jos şi nu mai vrea pentru nimic în lume să se mai ridice. Stăpânul disperat, nereuşind să-l convingă să se ridice, cheamă veterinarul. Acesta, sosit imediat, examinează animalul şi zice:

Ăsta-i câine (nu-i c al)

Porcul aude totul şi fuge la cal: “Ridică-te, ridică-te, altfel se sfârşeşte rău!!!” Dar calul nu reacţionează şi dă încăpăţânat din cap. A doua zi, veterinarul vine din nou să vadă efectul pilulelor: “Nu reacţionează. Mai aşteptăm o zi, dar cred că nu sunt speranţe!“ Porcul auzind, fuge din nou la cal: “Trebuie să te scoli, altfel vei păţi mari necazuri!” Dar calul, nimic. A treia zi, constatând lipsa progreselor, veterinarul îi cere stăpânului: “Du-te după carabină, a venit timpul să-l scăpăm pe bietul animal de chinuri!” Porcul fuge disperat la cal: “Trebuie să reacţionezi, e ultima ocazie, te rog, ăştia sunt gata să te omoare!!!”

Calul se ridică, se scutură, face câteva mişcări de dans, o ia la fugă în galop şi sare câteva obstacole. Stapânul, care ţinea mult la calul său, foarte fericit îi spune veterinarului:

Scaun (fără coprol)

“Mulţumesc mult, eşti un medic minunat, ai făcut un miracol! Trebuie neapărat să sărbătorim evenimentul! Haide, iute, să tăiem porcul şi să facem o masă mare!!!”

Morala Zen: Vezi-ţi mereu de treburile tale!!!

Notă: Jur că nici textul şi nici imaginile (realizate de subsemnatul, astăzi! nicidecum ciordite de la maistru! pentru că eu nu fac jurnalism din birou, ci, bloguiesc de pe teren!), nu sunt aluzie la marele maistru din mass-media turdeană, singurul jurnalist profesionalist, deontolog, informat, corect, … din zonă!

2 gânduri despre „Porcul grijuliu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s