Bietul Obama!

Fulger pe Casa Albă a lu' Obama

Nu toţi avem acelaşi noroc în viaţă. Sau, nu tot timpul. Doar, proştii au cu caru’. De-aceea, se spune: „ai un noroc prostesc„!

Obama nu prea are. N-aţi aflat? „Barack Obama nu a marcat oficial sarbatoarea Pastelui. Nu a emis nicio declaratie, nu a transmis niciun „Paste fericit”.

E coincidenţă ori ba?!

Este interesant, asadar, cum Cerurile „s-au razbunat”, Casa Alba fiind lovita de fulger, informeaza un blog american www.sodahead.com.” – citat de manager.ro

Biblioteca e-nchisă la ora 18 în 26 apr.

Pe blogul american, unii spun că este o coincidenţă, alţii, că nu.

La fel am păţit şi eu: în loc să stau acasă şi să-mi ciocnesc ouăle roşii, am hălăduit pe coclauri, cu Prietenul şi Colegul Blogger Zamfir, şi sâmbătă şi duminică. Dar, oalele sparte le plăteşte el!

Orarul zice că se-nchide la 19,30

Tocmai s-a întors de la Bibliotecă, unde este Biblionet. Cu orarul pe uşă.

Şi … să-i fie de bine, pentru că era închis.

Ce dacă scrie ora 19,30 şi era abia ora 18?

E zi scurtă. Ca atâtea altele. De dinainte ori de după vreo sărbătoare. Personalul este format din femei, deci, se ghidează după sănătosul principiu al bugetarilor: crezi ce vezi ori crezi ce spunem noi?!

Tolomacul de Zamfir a uitat că astăzi este a doua zi de Paşte.

Şi nu s-a dus la păscut, ci, a vrut el să meargă la bibliotecă!

I-am spus eu că, mai binem mergeam să vedem cum curge rahatul din canalizare în balta cu nămol, la Băile Sărate, în cadrul Programului de sporire a atractivităţii turistice, pentru care se toacă bani europeni.

Făceam şi un film, cum a făcut sâmbătă dimineaţa, şi îl trimiteam la Garda de mediu.

Degeaba!

Paşte Fericit … Garda de mediu Cluj … departe de … Băile Sărate Turda!

Salut blogovalul ce mă bagă-n seamă: daurel.wordpress.com, zoltybogata.wordpress.com, diversediversificate.wordpress.com, se-cret-blognotes.blogspot.com, efigiaindilema.blogspot.com, teonegura.wordpress.com,  ivanion.blogspot.com, damafaracamelii.blogspot.com, florinapacuraru.wordpress.com,  vis-si-realitate-2.blogspot.com, stropidesuflet.wordpress.com, lacristian.blogspot.com, cuvintepreamulte.blogspot.com, costin-comba.blogspot.com, mickelasblog.wordpress.com, tu26dor.blogspot.com, coolnewz.info, dorinescu.ro, redsky2010.wordpress.com, flaviusobeada.wordpress.com, omulvaly.wordpress.com, ivanuska.wordpress.com, viorelgrecu.wordpress.com, recuzita.blogspot.com, worldofsolitaire.wordpress.com, plutacupaparude.wordpress.com, silavaracald.cotcodacii.ro, gabrielailies.wordpress.com, arci.ro, trilema.com, gabrielaneagu.info, (cei care au comentat, pe blogurile mele, în ultimele şapte zile, şi le mulţumesc!)

3 gânduri despre „Bietul Obama!

 1. Pingback: Miercurea fără cuvinte 2 – Un alt fel de trafic « Teo Negură

 2. Păi măi Ulise, care este rolul tău lângă prietenul Zamfir? Nu să-i atragi atenţia asupra locurilor care i-ar putea ridica tensiunea? Cum să-l laşi tu să meargă la o insituţie de stat înainte sau după o sărbătoare? Tu nu stii în aceste unităţi se lucrează după principiul: statul se face că ne plăteşte , noi ne facem că miuncim?!
  Dar dacă chiar Obama calcă în străchini, îţi este permis şi ţie s-o mai dai în bară câteodată…
  Totuşi…eşti cel mai fain prieten !

  • # StropideSuflet: După cele păţite la Biblionetul din Câmpia Turzii, ar fi trebit să se aştepte la surprize şi aici. De la Biblioteca judeţeană i s-a spus clar: Nu mai cârâi că-s lucrurile aiurea. Bine că sunt!
   Cu ultima propoziţie … am picat pe spate!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s