Poliţia locală Turda, zice de 1 Aprilie

Cu ce ne păcăleşte Poliţia locală Turda de 1 Aprilie?

Cu raportul săptămânal, din care aflăm ceea ce … nu vedem pe teren!

raport

Ce vedem pe teren?


Adică, aşa cum spunea un şef, membru din organ: Nu putem fi peste tot pentru că suntem puţini.

Curios! Ei sunt peste tot, şi mulţi!, doar la evenimente, manifestări, depuneri de coroane, … Dar, nu vezi picior de poliţist, nici local, nici nelocal, atunci când tarabele inundă spaţiul din faţa gangurilor pieţei centrale! Ei fac ordine în locurile de parcare, dar, maşinile care sunt parcate lângă nu le intră în ochi, pardon: în atribuţii! Doar şi-au cumpărat geci pe care scrie POLIŢIA LOCALĂ RUTIERĂ!!! Pentru ce?

Anunțuri

11 gânduri despre „Poliţia locală Turda, zice de 1 Aprilie

  • # dutzu: Ai dreptate: nimic din ce NU e bine, nu-mi place! Dacă ţie-ţi place, când se face treaba de mântuială şi se risipesc banii plătiţi de tine, ca cetăţean, e treaba ta!

 1. Nu stiu cum de te mai rabda pamantu zamfire… apropo… ce faceai pe calea turzii sambata? Stateai in ploaie cam pe unde isi fac veacu si prostituatele… Asteptai si tu pe cineva? 😀

  • # Andi andytza_cjc@yahoo.com 188.24.55.88: Mulţumesc că m-ai recunoscut, dar, se pare că eşti proastă rău (ca să mă cobor la nivelul tău de exprimare!). Între mine şi prostituatele (care, nu stau pe ploaie, Joiană sau Iambor dragă!) acelea există două diferenţe:
   1. eu DAU bani la şofer, în timp ce ele IAU bani de la şofer!
   2. barba mea este cu ceva mai sus ca a lor!

   Dumnezeu să-ţi ierte mitocănia!

   Notă: dacă dădeai o adresă de e-mail reală, ai fost singura care citeşte acest răspuns. Tu ai ales: The error that the other server returned was: 554 554 delivery error: dd This user doesn’t have a yahoo.com account (andytza_cjc@yahoo.com)

   • Notă: Pentru că prin cele scrise încalci – cu grosolănie! – prevederile din AVERTISMENT SERIOS (chiar dacă confirmi ce scrisesem eu!), comentariul tău nu apare. Rămâne doar în mintea ta de jigodie democrată!
    Scrie despre tema articolului şi e OK!

 2. Ce are faptul că stăteai în ploaie pe Calea Turzii cu Andi?! Ea era la serviciu pe-acolo? Ştiam că nu te legi de prostituate. Acum, se leagă ele de tine?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s