Di-versiuni

Ca să vă di-strag atenţia de la foarte multele poz(n)e, trecem la di-versiuni:

Brandul teoretic Brand real

Brandul teoretic … şi … Brandul real

Nu se ezistă, dom’le, uliţă de oraş euRÂPEan

fără cocoşul propriu (de n-am avea cocoş, am avea cocoaşă!)

care se hrăneşte cu grăunţe de pe rondurile de flori

şi cu sare din Salină!

Acum, pentru că v-am lămurit: di-versiune = două versiuni!, urmează staţia Poz(n)e, cu pironul pi păreţi!

4 gânduri despre „Di-versiuni

 1. Fetiţa din prima imagine este delicioasă.
  A propos de ce zice Gelu şi aplaudacii lui: în imaginile tale cu copii nu se vede deloc faptul că ar fi speriaţi de tine (dimpotrivă!) şi nici că părinţii ar fi furioşi că le fotografiezi odraslele!
  Îmi plac copiii pe care îi fotografiezi în naturaleţea, gingăşia şi inocenţa, specifice vârstei.

  • # Florina: Te rog şi pe tine, ca şi pe Elena: nu-mi mai veniţi cu elucubraţiile lu’ jeluţu. El nu emite afirmaţii, pentru că afirmaţiile sunt propoziţii care se pot dovedi, argumenta, contesta, … Tâmpeniile pe care nici chiar autorul nu vrea să le dovedească nu pot fi încadrate la afirmaţii ori minciuni! Sunt simple guiţări de prostfesionist jumăralist!
   Jigodia afirmă că eu sunt finanţat (nu sponsorizat, ajutat, …) de PSD sau de „oricine care stă de vorbă cu mine”! Refuză să aducă vreo dovadă. Deci, nu merită nici măcar să-l scuip în faţă pentru gogoaşa aceasta!
   Cretinul afirmă, direct sau prin aplaudaci (cine poate dovedi că aceia nu sunt … el-însuşi!?), că aş fi fost găsit căzut beat nu-ştiu-pe-unde! Cine poate dovedi o asemenea aberaţie? Măgarul nu a adus şi nu va aduce niciodată vreo dovadă în acest sens, pentru că … eu beau atât de puţin încât nu există nici o şansă să mă îmbăt! Pentru dobitoc şi animalele din turma lui, este suficient că a guiţat maistru presei turdene, deci, … este literă de lege!
   Dar, dacă am fotografiat o puştoaică ce lipea, cu teamă şi nesimţire, afişe pe stâlpii din oraş, cu spatele spre mine când am filmat-o, automat, un porc este capabil să afirme că … m-am uitat la fundul impertinentei! Pentru că fetiţa respectivă, fiind fiica maistrului presei turdene este un fenomen: are fundul la spate!
   Deci, Florina şi Elena: când mai vreţi să discutăm, aduceţi-mi afirmaţii făcute de oameni. Aberaţiile gunoaielor nu le discut!

 2. Pingback: Pânã sã mã hotãtãsc… « Daurel’s Blog

 3. Pingback: Trafic cu Hituri (runda 61) « Teo Negură

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s