Fără cuvinte, miercurea

Am văzut că Florina se dă mare cu poze făcute de Zamfir. Nu-i corect: eu sunt prieten cu Zamfir de dinainte de a o fi cunoscut pe Florina. Atunci? L-am rugat pe Zamfir să mă facă şi pe mine … mare. Mi-a spus că nu mai sunt şanse, din mai multe motive. Unu: foaita mea de şorecar e de statură mică. Doi: cică, aş fi deja mare, ca blogger. N-am înţeles nimic, dar … mă bucur că-mi dă şi mie poze!

Iată, debutul meu în Marele Concurs şi Festival de Imagini fără Cuvinte al lui tanti Carmen-de-nu ştiu-unde!

Speranţă de mai frumos

13 gânduri despre „Fără cuvinte, miercurea

  1. Pingback: Wordlees Wednesday 1. Miercurea fără cuvinte « Mirela Pete. Blog

  2. Bun venit în Clubul Miercurea fara cuvinte! 🙂 eu am initiat actiunea si sunt „ardeleanca în Germania” 😀
    Sa înteleg ca fotografia este facuta pe locul tau de joaca? cred ca mai bine ar fi sa astepti sa creasca iarba pe care tocmai au semanat-o cei cu vestele portocalii, altfel – cu picioarele tale scurte, te vei murdari pe burtica :))

    • # CARMEN: Este locul de joacă al maidanezilor de pe lângă Primărie. Eu am curtea mea şi … Durgău-l nostru! Plus toate coclaurile din jurul Turzii şi mai de hăăăăpt încolo, cât ne ţin cele şase picioruşe (patru ale mele şi două ale lui Zamfir!). Chestia cu murdăritul pe burtică … să mă vezi vara, când e foarte cald, cum mă aşez – ca o scroafă – în balta cu noroi, de se prăpădeşte Zamfir de râs!

    • # Minoki: BUnă să-ţi fie şi noaptea ce urmează! Mă bucur că-ţi place. Uite că festivalul ardelencei din Nemţia ne ajută să ne găsim în România. Danke, Carmen! Bine ai venit, Minoki! Ăi fi oareşce gheişă?!

    • # se-cret: În curând, aşa va fi. Deocamdată, câinii comunişti care vieţuiau pe-aici ai fost alungaţi de praful şi gălăgia lucrărilor. Oamenii trebuie să le suporte că vin de la Primărie, pe banii lor!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s