Dezvăluire de groază:Zamfir este membru de partid!

În urma investigaţiilor minuţioase – v-am mai spus că ştiu să mă prefac mai bine decât jeluţu că-s jurnalist profesionist de investigaţie! – vă ofer o dezvăluire ş0cantă, de groază, înspăimântătoare şi unică, inedită, extraordinară şi plenipotenţială.

În premieră mondială, vă voi prezenta documente din arhiva lui Zamfir, prin care dovedesc faptul că este un mincinos fără pereche:

se laudă, mereu, că el nu ar fi fost, niciodată, membru al vreunui partid!?

Am reuşit să fotografiez legitimaţia de membru de partid a lui Zamfir! Să nu-mi zici mie cuţu (dacă-mi zici, e vai de partea din spate a pantalonilor tăi!), dacă nu e o ştire-bombă, ce va cutremura omenirea, mai ceva ca … ăla din 4 martie de-acum 34 de ani!

Zamfir este membru al partidului care va câştiga următoarele alegeri.

Care alegeri? Pe toate! Cele locale, judeţene, parlamentare, prezidenţiale, europene, planetare şi galactice!

Coperta exterioară a legitimaţiei de membru de partid a lui Zamfir: aici.

Interiorul legitimaţiei de membru de partid a lui Zamfir: aici.

Ce mai puteţi spune?

V-am spus că IO-S ADEVĂRATUL CÂINE AL DEMOCRAŢIEI, nu, jeluţu! Vezi, diferenţa? Eu nu latru degeaba, ci, eu latru cu dovezi! Că-s câine, nu-s numa’ câinios!

6 gânduri despre „Dezvăluire de groază:Zamfir este membru de partid!

 1. :)) :)) „V-am spus că IO-S ADEVĂRATUL CÂINE AL DEMOCRAŢIEI, nu, jeluţu! Vezi, diferenţa? Eu nu latru degeaba, ci, eu latru cu dovezi! Că-s câine, nu-s numa’ câinios!”

  :)) Cea mai buna gluma, care cam auzit-o anul acesta!… super!!

  • # Elena Kovacs: Eu am avantajul că îi cunosc destul de bine pe amândoi. Când latră Ulise îmi este foarte uşor să dibuiesc motivul. Ulise latră numai când trebuie!
   Stai să vezi ce comentariu am primit astăzi de la unul dintre aplaudacii lui, de la un fel de jumăralist prostfesionist (după stil, nu bag mâna în foc că nu-i chiar el!):
   „Iar nu ti-au mai dat astia de la STP abonament gratuit ? Trebuie sa fi orb sa nu vezi investitiile care le-au facut si trebuie sa fi tampit sa spui ca transportul in comun nu s-a modernizat.Era mai bine pe vremea RATL-ului? Aaaa poate pt tine ca umblai cu abonamentul gratuit. Nu am nimic cu primarul orasului dar si aici cred ca esti putin orb. Cu proiectele care s-au facut sau care sunt in derulare cred ca Turda s-a schimbat mult. Ce taxa de salubritate ziceai ca platesti? Ca tu nu ti-ai platit nici gazu sau curentu tre trebuie sa umbli prin diferite locuri sa scrii pe blog.”
   Ăsta este cel puţin secretar de partid pe scară! Să vezi ce-o să-mi facă la prima şedinţă! Vot de blam o să-mi dea nimurucul!
   Nici nu merită să-i răspund pentru că nu ştiu ce aş putea să-i răspund:
   – gazul îmi este sigilat de doi ani – deci, ce gaz am de plătit?
   – la curent am plătit în avans pentru că nu aş fi putut rezista nici o zi fără curent!
   – la internet am două modemuri (orange şi vodafone), ambele cu plata la zi.
   – abonamentele mele „gratuite”, la RTL sau STP, au fost plătite de firmele unde am lucrat; dacă te interesează tov. scârnăvie, te anunţ că şi acum am abonament „gratuit” pe STP, pentru care nu am plătit nici un leu de la mine pentru că toţi banii i-am primit de la cel pentru care lucrez (un PSD, evident).
   – niciodată nu am spus că nu s-a investit în modernizarea centrului (uită-te cum s-au crăpat şi cum sar de la loc dalele!, ca să nu mai vorbim de alte mizerii plătite din bugetul local!).
   Cum să-i răspund: „Mult stimate tovarăşe GunoiŞef, mai bine vezi-ţi de p… mă-tii, pe care o cunoşti (sper!), decât să vorbeşti despre mine, fără să fii documentat!”?
   Nu pot să-i spun aşa ceva unui nemernic care şi-a terminat de numărat flocii şi, ca să nu se plictisească, vrea să-şi bage nasu’ în curu’ meu?! Nu-mi permit să mă cobor la nivelul lui şi să-l „jicnesc”!!! Nici nu-i pot vorbi urât, că-mi sare iar în cap acaru’ deontolog turdean şi mă critică pentru că eu nu ştiu să spun aşa de frumos ca el: Vă bag în p… mamei dvs., cu scuzele de rigoare!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s