Declaraţia unei misoandre

Cum? Ştiţi ce e un misogin şi nu ştiţi ce e o misoandră? De egalitate între sexe, nu aţi auzit, încă? Nici nu există, dom’le!

Pe masura ce inaintez in varsta, apreciez tot mai mult femeile trecute de 30 de ani. Am stat de vorbă cu una dintre femeile din această categorie şi …

Iată ce mi-a declarat:

O femeie trecuta de 30 de ani nu te va trezi niciodata la miezul noptii sa te intrebe la ce te gandesti. Ei nu-i pasa la ce te gandesti.
Daca o femeie trecuta de 30 nu vrea sa urmareasca un meci, nu sta prin preajma ta, miorlaindu-se. Face ceva ce chiar isi doreste sa faca. Si de obicei e vorba de ceva mult mai interesant.
O femeie trecuta de 30 se cunoaste suficient pe ea insasi ca sa fie sigura de cine este, ce este, ce vrea si de la cine. Sunt putine femei trecute de 30 carora le pasa de ce-ai putea gandi despre ele sau despre ce fac.
Femeile trecute de 30 au o mare demnitate. Rareori se apuca sa tipe la tine la opera sau in mijlocul unui restaurant foarte scump. Desigur, daca o meriti, nu ezita sa traga in tine.
Femeile trecute de 30 de ani sunt generoase cu laudele, deseori nemeritate. Ele stiu cum e sa nu fii apreciat.
O femeie peste 30 are incredere sa te prezinte prietenelor ei. Una mai tanara cuplata cu un barbat isi ignora deseori chiar si cele mai bune prietene pentru ca nu are incredere sa le aduca in preajma lui. Celor peste 30 nu le prea pasa daca esti atras de prietenele ei pentru ca stie ca ele nu o vor trada.
Femeile devin medium pe masura ce imbatranesc. Niciodata nu trebuie sa-ti martusisesti pacatele unei femei peste 30. Ele stiu intotdeauna.
O femeie trecuta de 30 arata bine purtand un ruj rosu stralucitor. Asta nu e valabila si pentru una mai tanara. O data ce a trecut de un rid sau doua, o femeie peste 30 este de departe mai sexy decat omoloaga sa mai tanara.
Femeile de peste 30 de ani sunt deschise si oneste. Ele iti vor spune imediat daca esti un ticalos sau te porti ca un ticalos. Niciodata nu trebuie sa te intrebi cam pe unde te situezi in relatia cu ele.


Da, pretuim femeile trecute de 30 de ani pentru o multime de motive. Din pacate, nu e reciproc. Pentru fiecare femeie uluitoare, inteligenta si fierbinte, trecuta de 30 de ani, exista o relicva cu chelie si burta in pantaloni galbeni, facandu-se de ras, alaturi de o chelnerita in varsta de 22 de ani.
Doamnelor, imi cer scuze.
Iar pentru toti barbatii care au spus „de ce sa cumperi vaca cand poti avea laptele gratis?” pentru a-si justifica burlacia, un update la zi: astazi 80% din femei sunt impotriva casatoriei. De ce? Au realizat ca „nu merita sa cumpere tot porcul pentru un carnat mic„.

Închei cu o dezvăluire boambă:

Textul de mai sus este primit pe e-mail de la o prietenă, femeie de peste 30 de ani (să vezi ce pupic mare primesc pentru acest compliment!). Nu asta-i bomba, ci, faptul că ea a deviat spre mine textul primit de la un … coadă de topor: un bărbat de peste 30 de ani (dai o bere pentru compliment!?). Imaginile sunt de pă n(et lu)ate.

2 gânduri despre „Declaraţia unei misoandre

    • # Grapefruits: Blogul acesta l-am definit a fi blogul prin care iau viaţa mai în glumă!
      Sigur, am întâlnit şi femei tinere, mai adulte decât altele de 40 de ani! Dar, gluma-i glumă!
      Observasem că e nouă şi jumătate şi nu am apucat să pun şi poze. Am adus titularul blogului în hol, mi-am făcut o cafea şi reiau activitatea cu febrilitate (doar la figurat, că n-am gaz!). Deci, te re-aştept!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s