D’ale(le) Turzii

D’ale(le) Turzii sau D’a le(le) Turzii, am tot ezitat. Nici nu ştiu cum e mai bine, pentru că râsul e pe banii turdenilor! La cine au ajuns, oare?!

De ce au crăpat dalele din centru, De ce vor crăpa şi alte dale, De ce s-or spart şi s-or mai sparge

V-am demonstrat deja că sunt expert în dale. Un fel de daleolog (specialitatea nu este, încă, în COR – clasificarea ocupaţiilor din România, dar, după vrăjitoare … nu ne mai mirăm de nimic!).

Să dăm Cezarului ce e al Cezarului – turismul cştigă din curiozitatea de a vedea curiozităţi! De-aceea, dalele din faţa vitrinei INFO CENTRU TURISTIC (unde, se spune, s-a pozat om de viceSUCCES), au luat-o spre CENTRU PĂMÂNTULUI!

Ca punct de atracţie turistică, chiar sub vitrina INFO CENTRU TURISTIC (unde, se spune, s-a pozat om de viceSUCCES), s-au deschis Catacombele, de unde a ieşit un Bigfoot, venind dinspre CENTRU PĂMÂNTULUI sau de la ringhişpilu’ lu’ Elena din Salină. Remarcaţi urma papucului, la ieşirea la liman.

Mai puteţi comenta? Daţi-i drumu’!

4 gânduri despre „D’ale(le) Turzii

  1. eu cred că de aia se mişcă dalele pt. că sa-u plictisit în centru şi ar vrea să facă loc la altele, că vine primăvara şi muncitori ar mai vrea unde să piardă timpu toată vara şi să ia salaru. tre să bv eu cu primaru, dacă le schimbă să-mi dea şi mie cîţi-va metri pătraţi să-mi fac un trotuar pînă la biroul meu popular 😀 . multă sănătate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s