Lista lui Zamfir – 23 noi. 2010

Este culmea: de patru ori am scris postarea şi, tot de patru ori, nu s-a salvat. Vă mai îndoiţi că există extratereştri?! Şi sunt invidioşi pe mine!

Încerc şi a cincea oară. Pentru că am multe defecte, dar, am şi o calitate … de sorginte oltenească: sunt încăpăţânat! Adică, am o căpăţână încăpătoare. Este în capătul de sus a trupului meu bicisnic.

Lista lui Zamfir – 23 noi. 2010

Ce puteţi bănui, citind informaţiile preluate de pe ZeList:

– 4, dintre blogurile de care mă ocup, s-au refugiat în prima mie, din vreo 60.000 de bloguri băgate în seamă. Blogger pe locul 231, Turdeanu’ pe 820, Fotoreporter pe 421 şi Zolty pe 163. Ulise stă zgribulit pe la 1.200 şi încearcă să intre şi el. Mi-a promis că, dacă îi pun o pilă la Moş Crăciun pentru un sac cu oase …

– 8, dintre blogurile de care mă ocup, s-au refugiat în primele 10.000. Al 9-lea este pe la 13.000. Este, exact, blogul de care nu am prea avut timp în ultimele săptămâni. Mi-auuuuuuuu angajamentul …

– blogul Florinei apare pe la 33 de mii, ceea ce nu este chiar foarte rău, având în vedere că acum a apărut în top.

De-aceea, îmi este greu să aleg bonusul. Vă dau două: acesta şi acesta. Alegeţi şi comunicaţi-mi – printr-un comentariu, dacă v-a plăcut vreunul!

Vale et me ama! (în traducere libertină: ia-o la vale şi lasă-mă-n pace!)

P.S.: ca să nu mă acuzaţi că am reuşit o postare fără nici o imagine, vă ofer imaginea Biroului Zamfirian de la Andrei: aşa am lucrat, ieri, pe lepopiseţ şi pe o ciorbă de burtă excelentă. Ciorba mi-a fost adusă la masă de drăgălaşa Adriana, iar, la felul doi, am avut Omlette du fromage – de la o colegă bloggeriţă.


2 gânduri despre „Lista lui Zamfir – 23 noi. 2010

  • # irina: Încep să mă obişnuiesc.
   La început, primeam mesaje: Salut, Zamfir.
   Apoi, au devenit: Salut, Zamfir. Salutări şi lui Ulise.
   Acum, e mai simplu: Salut, Ulise!
   Să-mi hie de bine, Nană Irină!
   Să ai o zi minunată! Cu salutări de la Ulise! … Şi de la Zamfir!
   Azi noapte, ştiind că vor fi sub zero grade, am inaugurat cuşeta din hol pentru Ulise! Dimineaţă, a mers prin zăpadă spre vila lui! Iar, astăzi am început cura cu vitamine (am primit de la Moş Crăciun – cu anticipaţie! – o cutie cu 15 batoane vitaminizante! pentru Ulise! pentru mine … e criză, dom’le!).

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s