De ce au crăpat dalele din centru

De curând, cineva se întreba: de ce se sparg dalele din centrul Turzii la nici două luni de la inaugurare?

Doct, la obiect, cu talent şi intelighenţă … politică, vicele a explicat fantasmagoric, cum că ar trece pe-acolo nişte utilaje imense, super-grele – evident, fără să fie observate de cârdul de agenţi ai poliţiei comunitare, care se plimbă, zi şi noapte, înlocuind taxatoarele firmei care administrează parcarea, deci, nu este nici o problemă să se ia din buget alţi bani şi să se înlocuiască respectivele dale pentru că nu este nimeni vinovat. Ufff, nici Balzac nu a reuşit o frază atât de siropoasă şi lungă!

Viceprimarul Mircea Irimie a ţinut să precizeze că „odată ce totul va fi finalizat şi va exista un program strict de aprovizionare pentru agenţii comerciali din zona centrală, dar şi o restricţie privind tonajul mijloacelor de transport, astfel de neajunsuri nu vor mai exista”.

Filmuleţul meu vine să vă ofere explicaţia reală privind motivul pentru care se crapă dalele!

Tot în filmare, punteţi remarca şi nişte OZN (fiind cam întuneric, cred că erau ceva ca nişte Oameni Zâmbitori Nevrotici), care fac ordine prin centru.

La min. 4 – intervine un discriminat, democrat şi înţelept, nevoie mare.
La min. 6 – chiar o turmă (sau haită?)  de curajoşi, care nu vor să dialogheze. Pentru ei este destul să scuipe şi să se ascundă! Curajul le piere la apropierea poliţiştilor.
La min. 7 – intervin, în sfârşit, şi poliţiştii comunitari.

Clar? Suntem într-un oraş civilizat, european!

Notă: Ca un adevărat jurnalist ce sunt, am descoperit misterul, dar, … E secret şi, te rog, revino, mâine, la aceeaşi oră pentru a afla dezvăluirea epocală a secolului!

4 gânduri despre „De ce au crăpat dalele din centru

    • # se-cret: Ca un adevărat jurnalist ce sunt, am descoperit misterul, dar, … E se-cret şi, te rog, revino, mâine, la aceeaşi oră pentru a afla dezvăluirea epocală a secolului!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s