Ce mai face Poliţia comunitară la 18 noiembrie?

Zilnic, vreo patru – cinci agenţi ai Poliţiei comunitare păzesc centrul oraşului. Unii grijesc de bariera de la Teatru, alţii grijesc împre-jumulirea dalelor mai nou re-postate pe postata de la polalele, din spate!, ale lui Avrămuţ, ceilalţi activează ca agenţi fiscali pentru încasarea taxei de parcare. Nu contează că parchează fiecare unde i-a căzut laba pe pedala de frână, încurcând, fie circulaţia maşinilor, fie trecerea pietonilor pe zebră. Dacă nimeresc spaţiul marcat pentru parcare, sunt jumuliţi de taxă, imediat. Dacă nu … nu se poate lua taxa în afara spaţiului marcat!

Hai, să vă spun şi ce se face „oficial”, adică: pe hârtia raportului săptămânal:

R12 – 18 NOIEMBRIE

După raportul cu nume de jinars de prodvinalco (na, că le-am făcut reclamă pe gratis! că ei au R6 sau R27?! nu am băut destul ca să ţin minte!), mai vreţi bonusul? Fie:

pentru oameni: Ceva o ţâră mai cinaş ca raportu’

pentru muieri: Ceva o ţâră mai cinaş ca raportu’

Notă: ca şi în limba franceză, în limba noastră se face diferenţa între oameni (bărabţi, adică) şi … femei! Că nu poţi iubi o femeie ca pe un bărbat!

5 gânduri despre „Ce mai face Poliţia comunitară la 18 noiembrie?

  1. agentul acela,se vede chiar și de aici,e responsabil de zebră din celălalt sens de circulație(se vede după cum stă,în ce poziție șade agentul).Na vezi Zamfire l-am scos din încurcătură pe agent.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s