Lista lui Zamfir – 9 noi. 2010

Ieri a fost un fel de Sărbătoare a Blogului de Blogger! Un fel de bilanţ, înainte de împlinirea a 11 luni de activitate.

Denominarea leului i-a tăiat din coadă patru de zero. Şi a devenit mai greu! De obţinut, mai ales.

Renominarea blogurilor mele s-a realizat prin apariţia unui blog de blogger, acesta, la 21 decembrie 2009. Deci, este un blog vechi, început anul trecut. Dacă denominarea a însemnat tăierea a patru de zero, renominarea mea este exact invers. Prin adăugarea de patru de zero. Astăzi, 10 noiembrie 2010, pe uşa virtuală a blogului a intrat cel de-al 10.000-lea vizitator. Ca să-mi sporească bucuria, coincidenţa a făcut să fie vorba de o colegă al cărei blog îl admir, cea care, pentru a se arăta mai bine lumii virtuale, se ascunde sub pseudonimul: Ela Roseni.

Îi mulţumesc Elei, ca şi celorlalţi 9.999. Chiar dacă, din punct de vedere tehnic, nu toţi sunt vizitatori-unici, toţi sunt unici pentru mine, pentru că m-au onorat cu trecerea prin ograda blogului meu! De-ceea, le mulţumesc tuturor cu aceeaşi dragoste!

Ce a însemnat perioada, de nici unsprezece luni, scursă de la tăierea panglicii inaugurale: 122 de postări, 802 comentarii, 10.000 de vizite cu 22.431 de pagini vizualizate, medii zilnice de 44 de vizitatori şi 120 de pagini, precum şi o poziţionare bună în ZeList (în primii 1% din cele 60.000 de bloguri cântărite).

– * –

Notă: cauze tehnice şi de altă natură, m-au împiedicat să lucrez în ultimele vreo zece zile. Am făcut un efort deosebit ca să pot posta acest articol, pe de-o parte, pentru cifra rotundă, pe de-alta … 8 noiembrie – onomastica tatălui, Eugen Mihail; 9 noiembrie – data de naştere a bunicii, Zamfira; 11 noiembrie – data de naştere a mamei, Maria Terezia. Odihnească-se în pace toţi trei! Cred că ar fi fost mândri de aceste realizări ale mele.

Inutilă notă explicativă: cititorii blogurilor mele nu au nevoie să li se explice de ce, vorbind despre LEU, am pus imaginea cu ULISE. Pentru mine, Ulise valorează cât doi … lei!

– * –

Mai contează care este situaţia blogurilor mele în ZeList? Am pus aici actualizarea listei la 9 noiembrie.

Şi, la final, bomba bombelor: aceasta este cea de-a cincisutea postare pe blogul canin!

––––––––––––––
Nu uitaţi:
Pe Blogurile zamfiriene găsiţi actualitatea de pe la noi,
viaţa în glumă, imagini faine şi file de istorie,
precum şi opinii personale.

5 gânduri despre „Lista lui Zamfir – 9 noi. 2010

    • # zoltybogata: Tu vorbeşti?! Nerecunoscătorule! Sunt foarte supărat pe tine! Cum ţi-ai permis să te cocoţi în scara ZeList-ului mai sus ca toate blogurile mele?! Şi Ulise e foarte supărat pe tine. Venim la tine sâmbătă şi nu ştim ce-ţi vom face. Probabil, ce ne va spune Groparu!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s