Mulţumiri

Aduc multumirile mele tuturor acelora care mi-au trimis e-mail-uri in anul ce se aproie de final …

Tin neaparat sa multumesc si aceluia care mi-a trimis unul despre rahatul de soarece amestecat in lipiciul plicurilor, pentru ca acum folosesc un prosop umed la fiecare plic pe care trebuie sa-l lipesc.
De asemenea, acum frec cu peria partea superioara a fiecarei conserve pe care o deschid, din acelasi motiv.
Nu mai am deloc economii, deoarece le-am donat toate unei fete bolnave (Penny Brown), care este pe patul de moarte intr-un spital pentru a 1.387.258 oara.
Nu mai am de fapt nici un ban, dar situatia se va schimba odata ce voi primi fondul de $15.000 pe care Bill Gates/Microsoft si AOL mi-l vor trimite pentru ca am participat la programul lor special de e-mail-uri… sau de la functionarul superior al bancii din Nigeria care va imparti cu mine 7 milioane de dolari, pentru ca a descoperit ca sunt o ruda indepartata a unui client decedat fara testament.Nu-mi mai fac nici o problema legata de sufletul meu, pentru ca am 363.214 ingeri pazitori care vegheaza asupra mea, iar Sfanta Maica Tereza imi indeplineste orice dorinta.
Nu mai folosesc deodorante cauzatoare de cancer, chiar daca miros ca un bivol in canicula.
Va multumesc ca m-ati invatat ca rugaciunile mele vor primi raspuns daca dau mai departe e-mail-ul catre sapte dintre prietenii mei si daca-mi pun o dorinta in cinci minute.
Datorita grijii pe care mi-o purtati nu mai beau Coca-Cola, deoarece dizolva depunerile din toaleta.
Nu mai cumpar benzina fara sa am un prieten care sa-mi pazeasca masina, caci un criminal in serie mi se poate urca in orice moment, pe bancheta din spate, in timp ce eu alimentez.
Nu mai ma duc la targuieli in marile magazine, deoarece cineva ma va paraliza cu un aftershave de proba si ma va jefui.
Nu mai raspund la telefon, deoarece s-ar putea ca cineva sa ma puna sa apas pe o oarecare tasta, fapt pentru care voi primi o nota de plata pentru convorbiri cu Jamaica, Uganda, Singapore si Uzbekistan.
Multumita voua, nu mai folosesc toaleta altuia, ci doar pe-a mea, deoarece un imens paianjen maro African poate sta ascuns sub colac, gata sa ma omoare instantaneu cu muscatura lui veninoasa.
Si, multumita importantelor voastre sfaturi, nici prin cap nu mi-a mai trecut sa ridic o bancnota de 50 pe care am vazut-o in parcare, pentru ca probabil fusese plasata acolo de un maniac sexual care asteapta sub masina, sa ma traga de picioare.
Daca nu trimiti acest e-mail la cel putin 144.000 de persoane in urmatoarele 70 de minute, un porumbel urias suferind de diaree va ateriza pe capul tau la 17.00 in dupa amiaza urmatoare, iar mustele de la 12 camile iti vor infecta spatele, dupa care iti va creste acolo o imensa cocoasa paroasa.

Apropo … un cercetator sud-american, dupa studii indelungate, a descoperit ca oamenii cu un coeficient de inteligenta scazut si cu activitate sexuala rara, citesc e-mail-urile cu mana pe mouse.

Nu te obosi s-o mai ridici acum … E prea tarziu!!!

2 gânduri despre „Mulţumiri

  1. Eu nu corespondez prin e-mail; desigur primim cu sutele, insa nu le deschidem din superstitie…
    Am descoperit skype-ul, unde e imagine extraordinara si voce clara…
    N-ar putea Ulise sa sedebrasesze de e-mail? Doar e baiat frumos, n-are de e sa nu se afiseze…

    • # daurel: Sunt mai multe căi pentru comunicare şi fiecare este liber să le folosească pe cele care îi convin. Utilizez e-mail sau messenger, skype sau alte metode, în funcţie de mesajul şi ataşamentele lui sau de compatibilitatea cu metodele utilizate de corespondent. Deci, ţie să nu-ţi trimit e-mail?!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s