A înnebunit ZeList-ul?!

În mod normal, această postare ar fi avut titlul de Lista (blogurilor) lui Zamfir – 12 oct. 2010. Dar, salturile uriaşe pe care le-au făcut blogurile mele în această săptămână  … mă jignesc! Una este să sari o sută ori o mie de poziţii, cu totul alta este să vezi că mai multe sar peste zece mii de poziţii!

Blogul de blogger – a sărit peste cinci mii de poziţii, ajungând la poziţia 100 (din aproape 60.000!); Ulise – două mii; blogul cu imagini – aproape cinci mii; blogul cu istorie – aproape paişpe mii!; blogul de mediu – aproape douăj’două de mii!; blogul lui Zolty – aproape zece mii (pentru el mă bucur cel mai mult!)!; iar, blogul filumenistei – „numai” un pic peste şase mii de locuri sărite! Numai blogul de turdean a sărit mai „jalnic”: nici măcar patru sute! „Jenant”! Dacă nu ar fi … meritoriu!

După mai multe săptămâni în care blogurile active tot scad, dintr-o dată sar în sus în mai multe mii de poziţii, fără ca eu să fi făcut ceva deosebit în ultimul timp?! O colegă de blogoreală îmi spune că ZeList şi-ar fi schimbat modalitate şi criteriile de lucru. Aşa o fi?! Să fi recuperat omisiunile din ultimele săptămâni?! Să vedem cum merge treaba în următoarele două-trei săptămâni înainte de … a mă bucura!

lista-zamfir-121010

Pur şi simplu, îmi vine să plec la vânătoare!

Să nu uit să vă ofer şi

bonusul

(chiar dacă atunci când „am uitat” să îl pun … nu s-a sesizat nimeni!).

12 gânduri despre „A înnebunit ZeList-ul?!

 1. Ha-ha-ha! Şefu’, mă faci să râd !
  Zelistul este în deplinătatea facultăţilor IT! Salturile blogurilor tale sunt normale, doar că, din modestie, nu vrei sau nu poţi să înţelegi.
  Ai fost implicat în Let’s do it, România şi postările tale au fost preluate de blogul acţiunii (vezi pe ce loc este în zelist!) şi de alte bloguri cu rank mare. La fel, ai comentat şi s-a comentat pe blogurile tale de pe aceste bloguri cu rank mare. Toate acestea ţi-au adus punctajul care te-a săltat. Deci, nu te mai simţi jignit!
  Ai tot dreptul să te simţi MÂNDRU de ce faci!

  • # StropiDeSuflet: Interesant punct de vedere. Se poate să fie cum spui. Faptul că salturile mari au fost făcute de blogul principal şi de cel de mediu, susţin teoria ta. Prin ricoşeu – legăturile dintre ele – au săltat şi celelalte bloguri din „parohia” mea. Mulţumesc pentru lămurire.
   Mai am o singură nelămurire: când îmi dai banii? (Dacă tot mă faci „şef”, dă-mi şi banii de şef!)

  • # blog’olog: De curând, am explicat că „Firicel” îmi spun cei care m-au iubit şi mă iubesc în continuare. Mă bucur că ai înţeles că eu te consider în acea preţioasă categorie de Oameni.
   Mulţumesc pentru felicitări. Din păcate/fericire, aceste poziţii într-un clasament au valoarea de bici! Acum, am obligaţia să robotesc şi mai mult, ca să rămân pe aceste poziţii!

  • # blog’olog: Ai dreptate. Zero este ceva fără valoare. „Voi face totul, dragi tovarăşi” ca să mă scap de ele. Deja mă gândesc că nu are rost să uzez trei cifre şi sper ca, în curând, să folosesc numai două. Temporar. Până ajung la scopul pe care mi l-ai indus.
   Pe de-altă parte, dacă e să vorbim serios, eu nu am astfel de scopuri. Cu-adevărat fericit voi fi, nu când mai urc câzteva trepte în ZeList, ci, când voi reuşi să mai urc câteva trepte în clasamentul … sufletelor cititorilor blogurilor mele!

 2. # StropideSuflet: Partea hazlie este că, în timp ce mă străduiesc să-mi păstrez un blog în primii 2% din blogolume, celălalt îmi sare în primii 0,2%! Şi bietul Ulise nu intră nici în primii 5%!
  Na, că mi-au crescut şi mie ambiţii de căţărare în top!

 3. Pingback: Despre minuni… si ZeList « Daurel’s Blog

  • # incertitudini: Certitudinea este că, oricând, real ori virtual, este bine când ţi se calcă pragul.
   Pentru mine, a fost o zi extraordinară, abia după ce mi s-a lămurit saltul teribil în ZeList!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s