Răspuns la „La alegere, Consilieri!”

Naivi mai sunteţi dacă chiar aţi crezut că vreun conţâler a catadicsit să răspundă la întrebarea din „La alegere, Consilieri!„?!

Răspunsul l-am găsit pe teren! Acolo unde o şefuluţică de la Billa îşi îndemna subalternii să se grăbească pentru că „iară ne pozează ălă„! AU AJUNS SĂ SE TEAMĂ DE MINE?!

Dacă analizăm mai atent, afirmaţia destinsei şefuluţică de la Billa este echivalentul unei palme zdravene, trântită pe obrazul … agentului de la poliţia comunitară, care îşi face veacul prin centru, fără să observe modul de NEaplicare în teren a prevederilor din HCL nr. 131 din 09.08.2010, aprobată printr-o şedinţă extraordinară!

Menţionez pe poză ora şi data la care a fost făcută:

Deci, cei abilitaţi cu aplicarea HCL (= Horcâit de Cocoşi Lilipuţi?!), adică: Primarul şi Secretarul municipiului şi Poliţia comunitară, dorm …  în timp ce Billa se aprovizionează!?

Ca să nu spuneţi că vă stresez cu chestii prea serioase ca să fie băgate în seamă de aiuritorităţile locale, distraţi-vă:

De vreme ce aceste două treburi se întâmplă în amiaza-mare, înseamnă că, musai, să credem tot ce ni se prezintă în rapoartele aşa-zisei Poliţii comunitare. Şi în prodigioasa activitate a Poliţiei rutiere (cea cu Loganuri de 70.000 de euro bucata!)

4 gânduri despre „Răspuns la „La alegere, Consilieri!”

 1. Pingback: Lumina « M's blog

 2. Statul român posdecembist este singurul vinovat pentru că naţiunea română nu-şi are, încă, statutul pe care-l merită în rândul naţiunilor europene.

  Tot statul român este principalul vinovat pentru faptul că naţiunea română este singura naţiune din Europa care nu trăieşte, încă, într-un singur stat.

  Dacă, după 1989, în România ar fi fost instaurat un stat democratic, care să fi construit o economie democratică şi performantă, românii din partea stângă a Prutului ar fi luptat şi ar fi reuşit, de mult, să impună unirea lor cu ţara, iar România reunificată, dispunând de o economie performantă, nu ar fi fost “ruda săracă“ a Europei ci, dimpotrivă, ar fi fost unul din stâlpii de bază ai construcţiei europene.

  Guvernanţii postdecembrişti au furat nu numai băncile, uzinele şi fabricile construite înainte de 1989, nu numai fondul de pensii acumulat până în 1989, dar au furat şi din veniturile produse de cetăţeni după 1989 – bani depuşi la bănci şi la fonduri de investiţii, la casele de asigurări de sănătate, ş.a.m.d.

  Statul român postdecembrist, instaurat şi menţinut la putere prin minciună şi hoţie, a atentat şi atentează nu numai la integritatea capitalului naţional, a avuţiei productive acumulată de naţiune, dar şi la limba, cultura şi civilizaţia românească, care sunt supuse unui proces puternic de degradare.

  Tetraedrul puterii-Mass-media. A patra putere in stat!? Piramida puterii in diverse ipostaze (unghiuri de perceptie) : http://www.universulromanesc.com/forumdisplay.php?f=521

  Doctrina Politică Populară (G. I. R.), o politica responsabila :
  http://www.universulromanesc.com/showthread.php?t=237

  • # Geronimo: În democraţie fiecare are dreptul la opinie proprie.
   Să nu uităm că statul suntem noi, cei care l-am votat pe Iliescu ca preşedinte, pe Vadim ca senator şi pe Becali ca europarlamentar.

 3. Pingback: Lumina … | Madi şi Onu Blog

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s