Ce mai face Poliţia comunitară la 13 august?

Din motive dependente de mal-funcţionarea computerului (am reinstalat windows-ul) şi de jalnică conexiune la internet, acest post soseşte la voi abia acum, deşi, întocmirea lui a început vineri dimineaţă!

Poliţia comunitară s-a deşteptat … foarte devreme, a finalizat raportul de activitate şi l-a trimis chiar înainte de ora 8!

06.08-12.08

Ca bonus, am să vă uimesc cu ceva foarte … normal: am trimis mai multe cereri, la organe de ordine, de a fi inclus în lista de expediere a materialelor informative pentru mass-media. Ca blogger. Primul răspuns a sosit de la Jandarmerie! Am primit un buletin informativ cu măsurile ce se întrevăd pentru asigurarea ordinii la concertul Iron Maiden de la Cluj Napoca, de duminică:

B I 42 din 13.08.10

Aşa cum am precizat şi în mesajul meu de mulţumire, voi selecta din informaţiile primite, mai ales, cele referitoare la zona CUA.

Dincolo de semnul de democratică normalitate, le sunt recunoscător pentru înţelegerea poziţiei mele de blogger – ca element component al mass-media, neoficial, neînregimentat, necomercial.

2 gânduri despre „Ce mai face Poliţia comunitară la 13 august?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s