Anunţ important

ANUNŢ

Se aduce la cunoştinţa publicului interesa(n)t că

Biroul mobil de la Durgău

al bloggerilor Ulise & Zamfir H.C. (Happy Company!)

şi-a schimbat locaţia, la vreo 12,43 m de vechea locaţie

Motivul: vechea locaţie a fost năpădită de urzici şi Primarul nu a luat măsuri, făcându-ne greutăţi.

În semn de protest, în mod sigur, cel puţin 50% din echipa noastră, nu îi va mai acorda votul.

De-aceea, după îndelungi căutări, care au durat mai bine de zece minute, am descopertit noua locaţie. Nu chiar atât de grozavă, dar, e total … neusturătoare! Doar că priveliştea este mai grozavă: dacă aş avea un binoclu, aş putea admira naiadele din fostul lac al pensionarilor. Din fericire, nu am decât un monoclu şi pot să-mi fac treburile (şi cele mai mici, şi cele mai mari, şi cele mai importante) nederanjat de vederea bichineilor de toate culorile şi de toate mărimile.

Paza noii locaţii este asigurată de Ulise O.H. Security, mult mai bine crescut, dar, foarte ferm şi … incoruptibil: latră pe oricine se apropie, fără discriminare!

Notă: acest material a fost redactat în hamacul din noul birou, dar, din raţiuni de tunete înşelătoare, am fugit acasă, ca doi laşi! Am ajuns acasă speriaţi, dar, neplouaţi!

Dar, din fugă, am aruncat priviri spre Apus:

Ulise O.H. Security = Ulise Ocin Haraşo Securitiy (filială sub acoperire a caghebe şi siaiei la un loc)

6 gânduri despre „Anunţ important

  • # blog’olog: Zona respectivă este „a noastră” de aproape zece ani! Acum e minunat pentru că nu mai e străbătută de turmele de oi.
   Cu vreo şase ani în urmă, un cetăţean îmi povestea (la malul Lacului pensionarilor, devenit afacerea Ştrandul Durgău, implicit, interzis pensionarilor, din motive de … preţ bilet intrare!): „Anul trecut, v-am văzut cu câinele acolo (şi arată zona unde ne jucam, unde, acum e „biroul”!). M-am îngrozit când am văzut câinele fugind şi lătrându-vă, sărind la dvs. ca şi cum v-ar fi atacat, iar, dvs. fugeaţi şi el vă ajungea iarăşi! Am crezut că vă atacă! Voiam să vin să vă apăr, apoi, am aflat că sunteţi împreună şi vă jucaţi!”.
   Lumea ştia: a apărut Ulise, deci, imediat, apare şi Zamfir!

  • # Daurel: Mă văd obligat să te corectez: „fain şi frumos” sunt prea sărace pentru a descrie minunăţia de acolo! Aceasta este părerea lui Ulise. Şi a mea. Iar, marele avantaj este că se află la distanţă de doar un … deal, de casa noastră: dacă ne grăbim un pic, nu facem zece minute până acolo! Mai greu e … la întoarcere! E de-a dreptul groaznic să ne smulgem din peisaj, din linişte (chiar dacă acum, la ştrand duduie şi bubuie … muzica!), din ierburile înalte – unde Ulise saltă ca o căprioară, cu urechile fluturându-i ca unui iepuraş, dintre florile cu atâtea mirosuri – îmbătătoare (fac economie de jinars!), … În aceste condiţii, proprietatea asupra hamacului şi a leptopiseţului devine … boierie curată! Mulţumesc P.S.D. care m-au ajutat să le deţin!
   Singura nemulţumire este faptul că dealul, dintra casă şi Paradis, … este tot mai înalt, în fiecare an!

 1. Frumos la voi in birou! Sa tratezi cu Ulise sa nu latre nediscrimnatoriu, ca mai stii cine se abate in vizita si fuge?! Eu inca nu mi-am instalat hamacul in gradina in acest an asa ca nu pot decit sa privesc cu jind… 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s