Poz(n)e cani(n)culare 1

De ce 1 şi nu 10? Păi, orice câine ştie că 0 nu are nici o valoare. Aşa că, nu-l mai scriu. Da’, dacă vreţi, citiţi 10!

Dacă-i din RO, BH este Bihor. Că, n-o fi … Bosnia şi Herţegovina. Că numa’ la miniştre TV HD înseamnă Televiziune de Hunedoara!

Preţ unic … cu excepţii!

Ultima şansă a mirelui de a nu o lua pe coajă pentru rujul de pe … obraz!

S-a-nchis şi Wallmarkt-ul?!

Mai bine-l lăsau … BIG!

Primarele a spus că, de luni, e voie cu maşinile prin centru.

Care luni şi care centru?!

Centru va fi, în mare parte, pietonal.

Stăpânii centrului l-au luat deja în primire.

12 gânduri despre „Poz(n)e cani(n)culare 1

 1. Vai, Ulise! Ai grija sa n-o musti pe mireasa cu bretele negre, ca turbezi!

  Ai vazut-o pe Sara? Dezinhibata total!
  Te invit in Arcadia, „fetele” noastre sunt ceva mai durdulii dar mai dragute decat domnisoara din poza, care se plimba prin centru’ Turzii.

  Cu bine,
  Carol

  • # arcadia: Ulise nu a muşcat pe nimeni. Tocmai datorită caracterului şi educaţiei paşnice primite, a fost de două ori deja muşcat şi cusut.
   Mă distrează cum a evoluat „morala”: când eram de vârsta miresei cu bretele negre, ar fi fost o ruşine „de intrat în pământ” faptul că ţi se vede o bretea de la sutien. Acum, … se exhibă lejeria fost-intimă cu nonşalanţă.
   Ulise a cam trecut de vârsta când se uita după căţele. Eu, … la fel: nici mie nu-mi plac căţelele!

 2. Da, a cam disparut pudoarea…

  Cati ani are Ulise? Carol al meu are cam 7 ani, zice veterinarul.
  La plimbarea de ieri a dezertat, l-am asteptat o ora! 😦

  • # arcadia: Ulise are aproape zece ani. Nu-i prost să dezerteze! Vecinii lasă portiţa de la curte deschisă. Nimic. El stă cuminte la el acasă. Lasă şi poarta de la stradă deschisă. Tot nimic. Ulise stă cuminte la el în zonă. pe câmp este liber şi … nu pot pleca fără el! Nu-i de-acord!

  • # arcadia: Când a ajuns pe mâna mea, Ulise avea vreo şase săptămâni. Era un mic schelet, învelit într-o pielicuţă. Coada îi era ca o bucată de funie de cânepă, roasă de molii. Când am ajuns acasă şi i-am dat o bucăţică de cozonac (era 1 noiembrie 2000), a hăpăit-o atât de rapid încât cred că i s-a lovit de coadă. Pe dinăuntru era gol! Tot ce ştia de la viaţă erau două lucruri: foamea şi bătaia!
   L-am trecut la regim de 1/2 l de lapte minim zilnic, cu două ture de vaccinuri la diferenă de două săptămâni, cu tratament antilimbrici, … Pe fondul de bun simţ nativ, am inserat un pic de educaţie. Acum, ŞTIE ce e voie şi ce nu e voie, înţelege că uneori se pot şi alte ori nu se pot face nişte lucruri, … Am ajuns că, de multe ori, ne înţelegem la nivel telepatic!
   Când ieşim la hălăduială, ştie când poate dispărea 10-15 minute şi când e mai bine să stea lângă mine.

 3. Frumos!

  Carol s-a pripasit in curtea mea pe cand faceam casa. Muncitorii ii mai aruncau cate un coltuc de paine si el, obisnuit cu bataia, cum zici, fugea rupand pamantul. Pe urma se intorcea si manca.
  Apoi s-a imbolnavit (a facut pneumonie) si am cautat muuult un medic dispus sa vina acasa sa trateze un maidanez. Dar s-a facut bine si n-a mai plecat. Acum il scot cu masina si-l las pe camp sa alerge. Desi am luat ore de dresaj (si eu si Carol :D) uneori se face ca nu ma aude si fuge de nu mai stiu de el. Se intoarce dupa cate un ceas, spasit, iar eu il iert 😀

 4. Zamfire, Zamfire, cum mă provoci tu! 😀

  Cum ziceam, în 90% din cazuri câinele execută comenzile. Uneori trebuie să le repeţi ca să asculte. Dar niciodată nu poţi avea încredere în el 100%.

  În mine însă, poţi avea încredere deplină, să ştii! :))

  • # arcadia: Mi se pare că eşti femeie. Deci, ar trebui să fi trăit degeaba 57 de ani ca să pot avea …
   Cu câinele e simplui: trebuie să-i induci şi să-i menţii ideea că tu eşti „şeful haitei”! Aşa m-a sfătuit un dresor.
   Ulise e inteligent şi … parşiv. Reuşeşte să scoată de la mine ce doreşte. Doar că, uneori, cu oarece întârziere. Astfel, şi eu rămân „şeful haitei” şi el are ce-şi doreşte! Nici o femeie nu a reuşit să înţeleagă acest mecanism!

 5. He he he! Pai Carol ştie că eu sunt masculul alfa. 😀
  Dovada e ca pe sotul meu, care se joacă mereu cu el de pe poziţie de egalitate, l-a muşcat acum vreo lună, încercând să şi-l subordoneze.
  Sunt singura de care câinele ascultă. Dar nu întotdeauna: când îl apucă dorul nebun de hălăduială, mă lasă cu ochii-n soare şi fuge. 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s