Mica PU-b-LICITATE

Starea tehnică: Are probleme cu alimentarea, o mică defecţiune la mecanismul de direcţie, că nu ţine linia dreaptă, şi merge cam înfrânată. Cutia de viteze e blocată în marşarier. Este înmatriculată în Europa, cu numere provizorii, se mai poate circula cu ea maxim o lună.

Istoric: Este fabricată acum 2000 de ani, sub licenţă romană. A fost avariată în repetate rânduri. Prima dată a fost condusă de nişte ciobani, dar au mai călărit-o şi alţii. A fost reparată numai cu piese second hand, aduse de pe la turci. O perioadă a fost condusă bine de nişte nemţi, Carol I şi Ferdinand, dar apoi a încăput iarăşi pe mâna unor idioţi care au băgat-o prin toate gropile. Exteriorul a fost vopsit în 1989, dar interiorul este încă plin de rugină. A mai avut câteva reparaţii capitale, în 1600, 1859 şi 1918, dar a mai şi pierdut o parte din piese.

Combinaţii:
Predau leasingul, mai sunt de plată la ea câteva zeci de rate FMI. Accept şi variante de schimb cu o ţară similară din Africa, oricât de mică ar fi, dar să funcţioneze.De ce o vând: Sincer să fiu, o vând că m-a lăsat în drum şi nu mă pricep la ea. Plus că îmi consumă cam mult, şi, ca s-o repar, mă costă cât nu face. Oricum, eu n-am permis de conducere pentru categoria asta de ţară, aşa că să o conducă cine s-o pricepe. Dacă nu o vrea nimeni, o dezmembrez şi o vând pe bucăţi. E păcat de ea, vă spun. Sper să o ia cineva care ştie să o aprecieze.

Pentru informaţii: sonaţi la Cotroceni şi Victoria, vânzătorul Premierul Băsescu.
Notă: un Călin pretinde a fi autorul acestui text şi imagine. Dacă este adevărat, … Textul şi imaginea, le-am primit din trei surse, fără ca vreuna să precizeze sursa originară. Prin modul de redactare a postării este evident că nu mi-am arogat meritul de a fi conceput acest text. Dacă este adevărat ceea ce-mi scrie, fac MEA CULPA şi cuvenita rectificare.

3 gânduri despre „Mica PU-b-LICITATE

  1. Pingback: Gaudeamus igitur… « Daurel’s Blog

    • # Calin: Eu l-am primit din trei surse, fără ca vreuna să precizeze sursa originară. Prin modul de redactare a postării este evident că nu mi-am arogat meriutl de a fi conceput acest text.
      Dacă este adevărat ceea ce-mi scrii, fac MEA CULPA şi cuvenita rectificare, prin publicarea comentariului tău.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s