Metodă de relaxare

Nu vă puteţi lua gândul de la teancul de facturi neplătite, care creşte mereu? Nu ştiţi cu ce bani vă veţi lua medicamentele luna viitoare sau pâinea, mâine? Vă doar un pic capul, un pic stomacul, un pic piciorul şi un alt pic, mai mare, sufletul? Vă vine să vă daţi cu capul de pereţi şi nu ştiţi cum să mai împuşcaţi un … leu?

În mărinimia mea, vă ofer soluţia salvatoare!

Metoda de relaxare a venerabilului călugăr tibetan, Namnici Unkior.

Mai întâi, număraţi, rar, până la zece, negândindu-vă la nimic!

Începeţi, după mine:

unu

doi

trei

patru

cinci

şase

şapte

opt

nouă

zece

Şi, acum, procedaţi ca în imaginea următoare:

Vedeţi că, deja, vă simţiţi mai bine, relaxat total?!

Nu trebuie să-mi mulţumiţi! Dacă o faceţi, voi trimite mulţumirile voastre (-15%! pentru siguranţa naţională a României!) celei care mi-a înseninat ziua şi povara sărăciei cu această glumă! Să-i dea Dumnezeu sănătate şi să nu o doară dinţii … că ştie ea cum sunt stomatologii: îţi umblă cu două degete în gură şi, apoi, îţi vâră mâna în buzunar până la cot!

Reclame

19 gânduri despre „Metodă de relaxare

  • # Ana Maria Catalina: ce să-ţi fac dacă eşti atât de conservatoare şi nu vrei să urmezi sfatul venerabilului călugăr tibetan?! Nu ai cum să te relaxezi! Eu mă simt foarte bine de când fumez, mai nou, ţigări vietnameze: Nam Dămi Tu! Nici măcar nu-s de contrabandă!

 1. Pingback: Meditatiile « Daurel’s Blog

 2. Casierii americani sunt primii beneficiari; de evrei nici nu zic; oricum, la noi nu mai sunt…Dar sunt chinezi relaxati; cat timp nu sunt in valize…

  • # Daurel: Nu pot să trec pe lângă valutiştii din centru şi să nu mă doară sufletul când îi văd cu teancuri de bancnote legate cu gumilastic … Cred că sunt foarte relaxaţi!

 3. Defapt eu cred ca e mai stresant sa sti ca numeri banii altuia decat ai tai. Eu am rezolvat problema. Am gasit prin casa o bacnota de 10 lei m-am dus la magazin si am schimbat-o in bacnote de 1 leu. Acum am si eu ce numara si sunt numai ai mei :))

  • # Bogy: Nu cred că este cel mai onorant mod de lucru … Banii se pot câştiga şi prin muncă şi corectitudine. E ceva mai greu, e-adevărat! Dar, şi satisfacţia e mult mai mare!

   • La varsta mea e destul de greu de gasit o slujba (in septembrie fac 16 ani), insa am considerat banii aceea munciti. Eu spal vasele, eu gatesc, eu intind rufele, eu strang rufele, eu sortez rufele, eu fac cumparaturile si eu ii schimb vitezele lui tata cand conduce. Toate aste de vre-o doua saptamani, de cand si-a facut incheietura mainii drepte, pezmet.

   • # Bogy: Înseamnă că tata, care făcea la vârsta ta acelaşi lucru pentru bunica mea (rănită de schijele unei bombe – era 1944!) ar fi avut dreptul să-i tragă şi o mamă de bătaie?! Păreerea mea este că este o mare diferenţă între banii ciordiţi (chiar cu părerea că i-ai merita!) şi banii primiţi (chiar dacă, prin absurd, nu i-ai merita!)! Răsplata se primeşte, nu se cerşete sau ciordeşte!
    A propos: multă sănătate! Tatăl tău, în primul rând!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s